Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Böyle istatistik görülmedi! Nadir Çiftçi etkisi! - Futbol Haberleri

        Onursal başkanı merhum İlhan Cavcav'ın isminin verildiği sezonda 29 yıl kesintisiz yer aldığı Spor Toto Süper Lig'e veda eden Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig'de oynadığı 6 maçı da kazandı. Ligin 6. haftasında Ümraniyespor'u Alper Uludağ ve Nadir Çiftçi'nin golleriyle 2-0 yenerek puanını 18'e çıkaran başkent ekibi, Süper Lig'e yükselme hedefinde emin adımlarla ilerliyor.

        NTV Spor'da yer alan habere göre bu sezon ligde 6 maçta da forma giyen ve rakip fileleri 3 kez havalandıran Nadir Çiftçi, bu golleri oyuna girdiği veya girdikten hemen sonraki dakikada attı. Gençlerbirliği'nin deplasmanda 2-1 kazandığı Altınordu maçının 78. dakikasında oyuna giren 26 yaşındaki oyuncu, aynı dakikada gol sevinci yaşadı.

        Ankara'daki 5-0 galip tamamladıkları Eskişehirspor karşılaşmasında oyuna girdiği 79. dakikada ağları sarsan Nadir Çiftçi, Ümraniyespor maçında ise 82'de sahaya adım attıktan 1 dakika sonra gol kaydetti.

        Türkiye'de daha önce Kayserispor ve Eskişehirspor formaları giyen Nadir Çiftçi, Gençlerbirliği'ne sezon başında İskoç ekibi Motherwell'den transfer olmuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa