Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’da, Kurban Bayramı tatili boyunca bir dizi etkinlik düzenlenecek olan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde hazırlıklar tamamlandı.

        Bolu Dağı TEM Otoyolu üzerinde bulunan Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway Outlet Alışveriş Merkezi Kurban Bayramı tatili boyunca ziyaretçilerine hem keyifli alışveriş yaşatacak hem de düzenlediği etkinliklerle eğlenmelerini sağlayacak.

        Bayram tatili hazırlıklarını tamamlayan Highway AVM, ziyaretçilerinin alışveriş keyfi yarıda kalmasın diye 181920 Ağustos tarihlerinde bünyesinde bulunan mağazalar ve yemek alanları sabah 09:00’da açılıp, gece yarısı saat 12:00’de kapanacak. Ayrıca, alışveriş merkezinin otoyol kısmında bulunan otoparkta kurulu indirim çadırlarında da birbirinden ünlü markalarda bayrama özel ekstra indirim fırsatları Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini bekliyor olacak. Alışveriş keyfinin yanında çocukları da unutmayan HighWay’de 1819 Ağustos ve 2526 Ağustos tarihlerinde eğlenceli ve eğitici atölye etkinlikleri de düzenlenecek. 3 Boyutlu Ahşap Boyama, Midilli At Boyama, Ressam Robot ve Yumoş Oyuncak Yapımı etkinliklerine tüm çocuklar ücretsiz olarak katılım sağlayabilecekler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa