Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Belhanda kararı! Fatih Terim, Belhanda ile özel bir görüşme gerçekleştirdi - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Şampiyonalar Ligi'nde önceki gün evinde ağırladığı Real Madrid’e 1-0 kaybeden Galatasaray’da yüzler pazar günü oynanacak olan Beşiktaş derbisine çevrildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi’nde alınan mağlubiyet ve yaşananların ardından hala yaralarını sarmaya çalışıyor.

        • 2

          Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan alınırken yoğun şekilde ıslıklı protestoya maruz kalan ve tribünlerle polemiğe giren Younes Belhanda’nın moralinin bir hayli bozuk olduğu ifade edildi.

        • 3

          Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Belhanda'yla taraftar arasındaki gerilimin hem takımı hem de camiayı olumsuz şekilde etkilediğini bilen deneyimli çalıştırıcı, oyuncusuyla özel olarak görüştü.

        • 4

          Terim'in "Taraftarlar maç kaybedilirken günah keçisi arar… Sen de onların en çok sorumluluk almasını beklediği oyuncu olduğun için tepki gösterdiler. Çünkü senden beklentileri daha fazla ve senin bundan çok daha iyisini yapabileceğine inanıyorlar… Onlar bugün tepki gösterebilir ama sen derbide ve devam eden süreçte iyi olursan bu tepkiler bir anda alkışa döner… Real Madrid maçında yaşananları unut ve kendini işine ver" şeklindeki sözlerle öğrencisini sakinleştirmeye çalıştığı öğrenildi.

        • 5

          "ÇENEM KIRIK OYNADIM"

          Dev maçın ardından oldukça sinirli ve üzgün olduğu bildirilen Younes Belhanda'nın ise hocasına dert yandığı kaydedildi.

        • 6

          Elinden geleni yaptığını ancak bazen şanssızlık yaşadığını dile getiren Faslı 10 numaranın, "Çenem kırıldıktan sonra ameliyat oldum ve sadece 2 hafta sonra maça çıktım. Kötü performans gösterdiğim bir dönemden geçiyor olabilirim ama taraftarlar da yaptığım fedakarlıkları görmeli" ifadeleriyle hocasına dert yandığı ifade edildi.

        • 7

          NELER YAŞANDI?

          Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray, Real Madrid'e 1-0'lık skorla mağlup olurken grubunda 3'üncü maç sonunda 1 puanla son sırada yer aldı. Sarı kırmızılarda mağlubiyet kadar Faslı oyuncu Younes Belhanda'nın oyundan çıkarken yaptığı hareketler gündeme damga vurdu!

        • 8

          Mücadelenin 67. dakikasında teknik direktör Fatih Terim tarafından oyundan alınan Belhanda, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklandı. Faslı oyuncu da taraftara küfürler savururken el kol hareketleriyle oyundan çıktı. Teknik heyet ve yedek kulübesi tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Belhanda soyunma odasına doğru hareket etti.

        • 9

          Başta Fatih Terim olmak üzere tüm teknik ekip taraftarı sakinleştirmeye çalıştı. Öte yandan Hasan Şaş da Belhanda'nın arkasından soyunma odasına giderken oyuncuyu yedek kulübesine geri döndürdü.

        • 10

          Tepkilerin devam etmesiyle çılgına dönen Belhanda'nın kahkahalar atması da seyircilerin morallerini bozdu. Faslı oyuncunun bir ara elini şakağına getirerek silah işareti yaptığı da görüldü.

        • 11

          Sonrasında Belhanda maç onunda Real Madrid'in Fransız futbolcusu Karim Benzama'dan formasını alırken kısa süre de sohbet etti. Maç bitiminde ise Belhanda oğluyla beraber stadı terk etti. Bu esnada basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

        • 12
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa