Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Süralsan Konservatuvarı’nın genç yeteneklerinden Elif Eroğlu, özel davet edildiği Fas’ta gerçekleştirilen 4. Safi Uluslararası Kültür Sanat ve Barış Festivali’nde keman performansıyla seyircilerden tam not aldı

        Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Süralsan Konservatuvarı öğrencisi Elif Eroğlu, Fas’ın Safi kentinde bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Safi Uluslararası Kültür Sanat ve Barış Festivali’ne onur konuğu olarak davet edilerek Türkiye’yi temsil etti. Farklı ülkelerden çeşitli dallarda sanatçıların da yer aldığı festivalde İsmail Baha Süralsan Konservatuvarı öğrencisi keman sanatçısı Elif Eroğlu, klasik, Türk ve Fas eserlerinin yer aldığı bir repertuvar hazırladı.

        Festivalde 3 konser verdi

        Festivalde 3 farklı konser veren genç yetenek Elif Eroğlu, performansıyla izleyenlerden büyük beğeni topladı. Elif Eroğlu, keman yolculuğunda Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Süralsan konservatuvarın çok büyük katkısı olduğunu belirterek, “Antalya Büyükşehir Belediyemizi temsil etmekten onur duyuyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa