Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Ankara Haberleri

Pursaklar'da sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor

(Fotoğraflı)

Bayram Kılınçer

ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan ve Saray Hanım Evi üyeleri, sosyal sorumluluk projelerini geliştirerek çeyiz yardımında bulunup evlenecek çiftlerin yüzünü güldürdü.

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi ve Saray Hanım Evi üyeleri, güçlerini birleştirip evlenecek olan genç çiftin çeyizini dizdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Pursaklar'da ikamet eden ihtiyaç sahiplerine sürekli yardım eli uzatan Tebessüm Çarşısı'nın yanı sıra hanım evleri de sorumluluk projeleri ile yüzleri güldürüyor. Bu kapsamda Saray ve Hüma Sultan Hanım Evi üyeleri bir araya gelerek Gülşen T'ye çeyiz yardımında bulundu. Çeyiz eşyalarının yanı sıra yatak odası ve mobilya bağışı da yapılan genç kız, Pursaklar Belediyesi hanım evleri üyelerine teşekkür etti.

Belediyenin kurslarına katılan hanımlar ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalmadık kapı bırakmıyor. Her yıl yeni sosyal sorumluluk projeleri geliştiren belediyenin Tebessüm Çarşısı ve hanım evleri üyeleri, imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahiplerini tespit edip, onlara yardım eli uzatıyor.

(BK-BT-Y)

30.05.2017 10:28:06 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri