Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Süper Lig'in 15. haftasındaki MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasının hakemi Halil Umut Meler'e yapılan fiziksel saldırının yankıları sürüyor. Meler verdiği bir röportajda Başkent ekibinin teknik direktörü olan Emre Belözoğlu'nun olayları provoke ettiğini ve kendisinden özür dilemediğini açıklarken Emre Belözoğlu da yanıt verdi. Tecrübeli teknik direktör, maçın ardından koridorda Meler'den üç kez özür dilediğini belirtirken MKE Ankaragücü de Türkiye'nin gündemine oturan o görüntüleri paylaştı.

Read more!

MKE Ankaragücü'nün paylaştığı görüntülerde Emre Belözoğlu'nun bir süre boyunca koridorda beklediği, hakem Halil Umut Meler ve yardımcı hakemlerinin koridora girmesinden sonra yanlarına gittiği görünüyor. Meler ile Emre Belözoğlu'nun bir süre sohbet ettiği de görüntülerde yer alıyor.

EMRE BELÖZOĞLU: HAKLININ ACELESİ YOK

Emre Belözoğlu bugün basın karşısına çıkarak Halil Umut Meler'e yanıt vermiş ve şunları söylemişti:

"Haklının acelesi yok. Söylenecek çok bir şey olmadığını ve özür dilediğimi dile getirmiştim. Bir karşılığı olmadı. Ben olaya vakıf olduğumda soyunma odasındaydım. Sonrasında sahaya çıktım. Halil Hoca ve ekibinin yanına giderek üzgün olduğumu söyledim. Koridorda da tekrar karşılaştık. Kendilerine sarılıp, üzgün olduğumu söyleyerek 3-4 defa özür diledim. Pek karşılığı olmadı herhalde. Üzülerek söylüyorum ki bugün yaptığı açıklamada kendisini ele vermiş oldu"

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ