Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig’de 17 puanla 17. sırada yer alarak ilk yarıyı küme düşme hattında bitirdi. Kırmızı-siyahlılar, ateş hattında bulunmasına rağmen şampiyonluk yarışında mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ardından ligin en az gol yiyen 3. takımı olması futbolseverler tarafından dikkat çekti.

Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig’in ilk yarısında 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 17 puan topladı. Ateş hattında olmasına rağmen ağlarında 18 gol gören Karagümrük, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ardından ligin en az gol yiyen takımı olmasıyla dikkat çekti.

EN AZ GOL YİYEN 3. TAKIM

Kırmızı-siyahlılar, ilk devre boyunca istikrarlı performans sergileyemese de kalesini gole kapatma konusunda Galatasaray (9) ve Fenerbahçe’nin (14) ardından en başarılı takım oldu. Kalesinde 18 gole engel olamayan Karagümrük, mağlup olduğu 8 maçın 7’sinde tek farklı skorlarla yenildi. Teknik Direktör Alparslan Erdem yönetiminde lige başlayan Karagümrük, 14. haftanın sonunda ise genç teknik adamla yollarını ayrılıp deneyimli çalıştırıcı Şota Arveladze ile anlaştı. Şota idaresindeki ilk maçında Galatasaray’a 1-0 kaybeden kırmızı-siyahlılar, ilk yarının son maçında Gaziantep FK’ya 3-0 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle İstanbul ekibi ilk kez farklı skorla yenildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ