Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Afyonkarahisar Haberleri

Batman'da bölücü terör örgütleri ile çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Jandarma İbrahim Çetin'in cenaze töreni için Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde hazırlıklar sürüyor.

Batman'da bölücü terör örgütleri ile girilen çatışma sonucunda Şehit olan Uzman Jandarma İbrahim Çelik'in naaşı, memleketi Afyonkarahisar'a ulaştı. Şehit öğlen namazı öncesinde baba ocağının bulunan Sandıklı ilçesine getirilecek. Şehit haberinin alınmasının ardından ilçenin her noktası Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit'in evi önünde toplanan vatandaşlar Çetin'e son görevini yapmak için bekleniyor. Ev önünde bulunan taziye çadırında taziyeler kabul edilirken, Şehit İbrahim Çetin baba evinde helallik alınması sonrasında Merkez Ulu Camiide öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sandıklı Şehir Mezarlığı içinde bulunan şehitliğe defnedilecek.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri