Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Bastık'ın deprem korkusu: Ağlama krizine girdim - Magazin haberleri
        • 1

          Zeynep Bastık, ülkemizi yasa boğan 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 şehrimiz yıkıma uğradığı depremden sonra İzmir Urla'da kendisine mütevazi bir hayat kurmuştu.

        • 2

          Kısa bir süre önce konuyla ilgili konuşan ve İstanbul'daki evini kapatmadığını söyleyen Zeynep Bastık; "Depremden korkuyorum. Orası da deprem bölgesi. Depremden kaçış yok ama orası taş ev olduğu için daha güvenli. Aklıma geldikçe oraya gidiyorum. Buradaki evde de sıkıntı yok. Depremin gerginliği beni rahatsız ediyor. Doğanın içinde güzel yaşantım var orada. Bana iyi geliyor Urla. Keyif de alıyorum orada yaşamaktan" demişti.

        • 3

          "AĞLAMA KRİZİNE GİRDİM"

          Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, dün akşam saat 21.38'de merkez üssü Çanakkale'nin Yenice ilçesinde Riçhter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, başta İstanbul olmak üzere Ege ve Marmara Bölgesi'nde çok sayıda ilde hissedildi. Zeynep Bastık, sarsıntının ardından ağlama krizine girdiğini söyledi.

        • 4

          "HERKESE GEÇMİŞ OLSUN"

          Sosyal medya hesabından konuya ilişkin mesaj yayımlayan Zeynep Bastık; "Deprem oldu. Çoğu kişi hissetmemiş ama ben bayağı sallandım. Ağlamaktan krize girdim. Bu korku gerçekten saçma bir hâl aldı bende. Herkese geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa