Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu zenit - dinamo moskova olay, zenit - dinamo moskova kavga, zenit - dinamo moskova goller - Futbol Haberleri

        Rusya Premier Ligi'nin sondan bir önceki haftasında Zenit St. Petersburg ile Dinamo Moskova karşı karşıya geldi. Petrovsky'de oynanan maçı konuk ekip Dinamo Moskova 4-2 öndeyken maç tatil edildi.

        Zenit 6. dakikada Danny ile öne geçti. Dinamo Moskova, 35'te Artur Yusupov, 57'de Leandro Fernandez, 65'te Cristan Noboa ve 71'de Kevin Kuranyi ile farka koştu. 84'te Zenit'ten Aleksandr Kerzhakov skoru belirledi.

        Maçın son dakikalarında Zenitli taraftarlar, kale arkasından sahaya indiler ancak sahaya girmediler. Taraftarların reklam panolarının arkasında maçın bitmesini beklemeleri sonrası karşılaşmanın hakemi Sergey Ivanov maçı durdurdu. Yaklaşık 45 dakikalık beklemenin ardından hakem maçı tatil ettiğini duyurdu.

        Zenit, son 2 haftaya girilirken 1 puan önde ve şampiyonluk şansı en yüksek takımdı. Taraftarlar da takımın kötü ve umursamaz oyununa tepki olarak sahaya indi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa