Guus Hiddink, İngiltere Milli Takımı'na talip
Geçen sezon Premier Lig takımlarından Chelsea'nin teknik direktörü olan Guus Hiddink'in, İngiltere Milli Takımı'nda görev yapmak istediği öğrenildi
HTSPOR.COM | DIŞ HABERLER
EURO 2016'da beklenileni veremeyen İngiltere Milli Takımı'nda istifa eden teknik direktör Roy Hodgson'ın yerine Guus Hiddink'in göreve geleceği iddia edildi.
Geçen sezon Chelsea'de görev alan Hollandalı teknik adam, sezon sonunda Londra ekibiyle olan birlikteliğini sonlandırmıştı.
AS'ın haberine göre, daha önce milli takımlar düzeyinde Hollanda, Güney Kore, Avustralya, Rusya ve Türkiye'yi çalıştıran Hiddink, şimdi de gözünü İngiltere'ye dikti.
Ancak 69 yaşındaki Hollandalı hocanın İngiliz vatandaşı olmaması ve ilerleyen yaşı nedeniyle şansının düşük olduğuna dikkat çekildi.