''İlk defa stadı bu kadar boş görüyoruz"
Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı
ABONE OLBursaspor'un sol kanat oyuncusu Ozan İpek, ''Baktığımızda berabere biten 3 maçımızı da rahat alabilirdik. Şu anda lider Fenerbahçe hariç bence üst sıralardaki takımlarla aramızda fazla puan farkı yok'' dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında pazar günü deplasmanda Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da Ozan İpek ve Mehmet Sak antrenman öncesinde Özlüce Tesisleri'nde düzenledikleri basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladılar.
Tecrübeli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Büyükşehir Belediyesinin güçlü bir takım olduğunu belirterek, ''Son derece kaliteli bir teknik direktörleri var. Her sene de giderek artan bir performansları var. Bu sene de ligde zirveyi zorluyorlar. İnşallah maçı kazanarak bir seri yakalayacağımıza inanıyorum'' dedi.