Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi B Grubu´nda yarın Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile mücadele edecek. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, gruptan çıkmak için yeterli kaliteleri olduklarını ifade ederek, "Gruptaki 3 takımın da dengeli olduğunu düşünüyorum. Yarınki maçtan galip ayrılmak istiyoruz. 1 ay öncesindeki maça göre şu anda daha güçlüyüz ve bu maçı kazanmak için yeteri kalitemiz var" şekline konuştu.

"KİM MİN-JAE BANA GÖRE FENERBAHÇE´DEKİ EN İYİ SAVUNMA OYUNCUSUYDU"

Jesus, oyuncularla birebir çalışınca daha iyi tanıdığını ifade ederek, "Kim Min-jae takımdan ayrıldı. Bana göre Fenerbahçe´deki en iyi savunma oyuncusuydu ama bunlar geride kaldı. Mevcut kadroya odaklanmalıyız. Dünyada transfer dönemi sona eriyor, biz de sakince çalışmalarımızı elimizdeki oyuncularla yapacağız" diye konuştu.

"BURAYA LİGİ KAZANMAK İÇİN GELDİM"

En büyük hedefinin lig olduğunu kaydeden Portekizli teknik adam, "Buraya ligi kazanmak için geldim. Rakiplerimiz de çok iyi yatırımlar yaptılar. Avrupa´daki toplanan puanlar ülke futbolcu için çok önemli. Ülke sıralamasına baktığınızda buranın kalitesini yansıtmıyor. Statlar ve takımlar çok iyi. Bunu takımların yukarı çekmesi gerekiyor. Bu ülkede sıralamayı yükseltmek için her türlü koşul mevcut" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ