Glee
Dizi, bir lisede geçiyor. Will Schuester, lise çağlarında koroda şarkı söylemiş ve büyük bir ödül kazanmış, şu anda da mezun olduğu okulda çalışan genç bir öğretmendir. Zamanında büyük işler başaran bu koro şimdi tam bir enkaz halinde olduğundan Schuester, bu koroya el atmaya karar verir ve onları eğitmeye başlar. Okulun bu kaybedenler takımı, Will Schuester sayesinde yavaş yavaş içinde ki yeteneği ortaya çıkarıp kendilerinin bile beklemediği bir şekilde popüler olmaya başlayacaktır.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2009
Öğretmen Will Schuester, McKinley Lisesinin Glee kulübünü baştan yaratmaya ve kulübün dışlanmış üyelerinin kendi yıldız potansiyellerini fark etmesini sağlamaya çalışır.
Gösteri Aşkı
Bölüm 2
/Gösteri Aşkı
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2009
Glee kulübü ilk kez okuldakilere bir konser verir ve tüm seyircileri şaşırtır. Bu sırada Rachel, Finn'e karşı bir şeyler hissettiğini fark eder.
Acafellas
Bölüm 3
/Acafellas
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2009
Will erkek akapella grubu Acafellas'ı kurar. Kendi öz güvenini kazanmak için daha fazla zaman harcayan Will, Glee kulübü dışında daha çok zaman geçirir.
Hamilelik
Bölüm 4
/Hamilelik
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2009
Kurt, babasını etkilemek için futbol takımı seçmelerine katılır. Sandy ve Sue, Glee kulübünü mahvetme planlarını uygulamaya koyar.
İkinci Bir Şans
Bölüm 5
/İkinci Bir Şans
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2009
Will, Glee kulübünün rekabet avantajına büyük ihtiyaç duyduğunu düşünür ve biraz heyecan katmak için eski sınıf arkadaşı April Rhodes'u kulübe getirir.
D Vitamini
Bölüm 6
/D Vitamini
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2009
Will, çocukları iki şarkıyı birleştirerek bir harman yarışması yapmaya davet eder. Terri ise okul hemşiresi olarak işe başlar ve hapları şekermişçesine dağıtır.
Restleşme
Bölüm 7
/Restleşme
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2009
Sue, Glee kulübünün üyeleri arasında anlaşmazlık çıkarmaya çalışır. Ancak asıl hesaplaşma, Will ile müdürün odasına çağrılmalarının ardından yaşanır.
Mash-Up
Bölüm 8
/Mash-Up
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2009
Öğrencilerden ilham alan Will, son derece özel bir olay için bir harman besteler. Rollerin şaşırtıcı şekilde tersine dönmesiyle Sue, daha yumuşak olan tarafını gösterir.
Tekerlekler
Bölüm 9
/Tekerlekler
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2009
Artie'nin grupla birlikte Bölge Seçmeleri'ne gitmesi tehlikeye girince Will, çocukları hayatı farklı bir perspektiften yaşamaya davet eder.
Balat
Bölüm 10
/Balat
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2009
Will, balad söylemeleri için Glee kulübü üyelerini çiftlere ayırır. Çocuklardan biri hastalandığında devreye girmek zorunda kalan Will, kendini tatsız bir durumda bulur.
Hair
Bölüm 11
/Hair
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2009
Sue'nun bir kötülük peşinde olduğundan endişelenen Will, onun ne tür bilgiler sızdırdığını öğrenmek için rakip bir Glee kulübünün eğitmenini ziyaret eder.
Yatak
Bölüm 12
/Yatak
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2009
Glee kulübü bütçedeki kesintiler nedeniyle yıllığa alınmayınca herkes geçmiş yılların saçmalıklarıyla uğraşmayacağı için rahatlar.
Seçmeler
Bölüm 13
/Seçmeler
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2009
Sonunda Glee kulübünün katılacağı seçmeler gelip çatar. Ancak Quinn'in sırrı açığa çıktığında kulübün seçmelerden önce toparlanmak için yeterli zamanı yok gibidir.
Hell-O
Bölüm 14
/Hell-O
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2010
Mutlu ve öz güvenli Glee kulübü, bölge seçmeleri için yeni şarkıları üzerinde çalışır. Ancak Rachel ve Finn'in inişli çıkışlı ilişkisi, çalışmalarına zarar verir.
Madonna'nın Gücü
Bölüm 15
/Madonna'nın Gücü
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2010
Glee kulübündeki kızların erkeklerin zorbalığına uğradığından endişelenen Bay Schuester, çocukları bir sonraki ödevlerinde Madonna şarkıları seçmeye davet eder.
Yuva
Bölüm 16
/Yuva
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2010
Kurt, babası Burt'e beklenmedik bir partner ayarlar. Ancak çekirdek aile kurma planı, ters tepme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.
Kötü Bir Ün
Bölüm 17
/Kötü Bir Ün
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2010
McKinley Lisesinin koridorlarında Glee kulübü üyeleri hakkında müstehcen bir liste dolaştığında Bay Schuester soruşturma başlatır.
İltihap
Bölüm 18
/İltihap
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2010
Rachel, sesinin bademcik iltihabından olumsuz etkilenmesi nedeniyle paniğe kapılır. Bu sırada Kurt, babasını etkilemek için kişiliğini değiştirmeye çalışır.
Hayaller
Bölüm 19
/Hayaller
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2010
Emmy ödüllü Joss Whedon tarafından yönetilen bölümde Bay Schuester'ın lisedeki eski baş düşmanı Bryan Ryan, Glee kulübünün başına bela açar.
Teatrallik
Bölüm 20
/Teatrallik
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2010
Bay Schuester Glee kulübü üyelerini kendilerini Lady Gaga şarkılarıyla ifade etmeye teşvik eder. Bu sırada Tina, içindeki Gotik ruha sahip çıkar.
Funk
Bölüm 21
/Funk
Yayın Tarihi: 01 Haziran 2010
Glee kulübü kötü haberler alır. Mercedes, Quinn'in funk yanını hissetmesine yardım eder. Will, Sue'dan intikamını alır.
Seçme
Bölüm 1
/Seçme
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2010
Seçmeler sırasında yeni yüzler Glee kulübünün emektar isimlerinden bazılarına meydan okur. Yeni ve eski ilişkiler kimilerini sevindirir, kimilerini üzer.
Britney/Brittany
Bölüm 2
/Britney/Brittany
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2010
Dişçide halüsinasyon gören Brittany, içindeki Britney Spears'i kullanır. Rachel, Finn ile ilişkisinin tehlikede olduğundan korkar.
Tost İsa
Bölüm 3
/Tost İsa
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2010
Finn, Hazreti İsa'nın yüzünü bir tostta gördüğünü düşünür. Rastlantısal olaylar, Glee kulübü üyelerinin dini ve Tanrı'yı sorgulamasına yol açar.
Düetler
Bölüm 4
/Düetler
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2010
Will Schuester, ücretsiz yemek ödüllü bir düet yarışması düzenler. Bu yarışma, kulüp üyeleri arasında bazı ilişki sorunlarına yol açar.
The Rocky Horror Glee Show
Bölüm 5
/The Rocky Horror Glee Show
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2010
Emma'nın yeni keşfettiği "Rocky Horror"a duyduğu sevgiyi öğrenen Will, okul müzikali için Glee kulübünü bu kült filmi sahnelemekle görevlendirir.
Hiç Öpüşmemiş
Bölüm 6
/Hiç Öpüşmemiş
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2010
Will Schuester ikinci kez yıllık erkekler-kızlar turnuvasını düzenlerken Puck sonunda ıslahhaneden çıkar.
Vekil Öğretmen
Bölüm 7
/Vekil Öğretmen
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2010
Hastalanan Will Schuester'ın yerine geçen yedek öğretmen, sıra dışı öğretme yöntemleriyle grubu şaşırtır.
Furt
Bölüm 8
/Furt
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2010
Sue'nun annesi ziyarete gelir ve şaşırtıcı açıklamalarda bulunur. Sam, Quinn'e ilanıaşk eder ve ona bir söz yüzüğü verir.
Özel Eğitim
Bölüm 9
/Özel Eğitim
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2010
New Directions, Hipsters ve Warblers ile kıyasıya rekabet eder. Hem Finn ile Rachel hem de Emma ile Carl ilişkilerinde sorun yaşar.
Glee Noel'i Kutluyor
Bölüm 10
/Glee Noel'i Kutluyor
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2010
Finn, McKinley Lisesindeki herkesi Noel havasına sokmaya çalışır. Sue kendini boyayıp Grinç'e benzeterek tüm hediyeleri çalar.
Sue Sylvester Karışıklığı
Bölüm 11
/Sue Sylvester Karışıklığı
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2011
McKinley Lisesindeki şampiyonluk futbol maçı için muazzam bir devre arası performansı planlanır. Sue'nun amigoları bölge seçmelerinde sorun yaşar.
Budala Aşk Şarkıları
Bölüm 12
/Budala Aşk Şarkıları
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2011
Will, New Directions'a yeni ödevlerini verir: aşk şarkıları. Finn ve Quinn bir ilişkiye başlarken Blaine gönlünü kaptırdığı kişiye bir aşk şarkısı söyler.
Geri Dönmek
Bölüm 13
/Geri Dönmek
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2011
Sue bölge seçmelerini kaybetmesinden bu yana bunalımdadır. Brittany'nin okulda başlattığı yeni moda trendi, ona ne giymesi gerektiğini gösteren Rachel'ın canını sıkar.
Alkolün Zararları
Bölüm 14
/Alkolün Zararları
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2011
Bay Schuester, Glee kulübüne reşit olmadan içki içme konusunda bir şarkı söyletir. Ancak üyelerin okula akşamdan kalma bir hâlde gelmesi mesajın etkisini riske atar.
Seksi
Bölüm 15
/Seksi
Yayın Tarihi: 08 Mart 2011
Holly Holliday, cinsel eğitim vermek üzere McKinley Lisesine geri döner. Puck ve Lauren bekaret kulübüne katılır.
Orijinal Şarkı
Bölüm 16
/Orijinal Şarkı
Yayın Tarihi: 15 Mart 2011
Bölge seçmelerinde avantaj sağlamak isteyen New Directions, orijinal şarkılar kullanmaya karar verir. Blaine, bölge seçmelerinde yeni bir strateji denemek ister.
Yok Sayılanlar Gecesi
Bölüm 17
/Yok Sayılanlar Gecesi
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2011
Bay Schuester çocukları ulusal yarışmaya göndermek için para toplama yolları bulmaya çalışır. "Bozguncu Kulübü"nü kuran Sandy, gözlerini Glee ekibine diker.
Born This Way
Bölüm 18
/Born This Way
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2011
Finn dans provaları sırasında yanlışlıkla Rachel'ın burnunu kırar. Kızlar arasındaki mezuniyet balosu kraliçesi seçimleri için yapılan kampanya kızışır.
Rumours
Bölüm 19
/Rumours
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2011
Brittany'nin yeni internet talk show'u okulda yıldırım hızıyla yayılır. April, Broadway'deki başarısız denemesinin ardından McKinley Lisesine geri döner.
Balo Kraliçesi
Bölüm 20
/Balo Kraliçesi
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2011
Air Supply'ın gösterisini iptal etmesinin ardından New Directions'a mezuniyet balosunda çalma teklifi gelir. Öğrenciler baloya gidecek partner bulmak için acele eder.
Cenaze Töreni
Bölüm 21
/Cenaze Töreni
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2011
Koç Sylvester, New Directions'ın New York gezisini baltalamaya çalışır. Glee kulübü bir cenazede şarkı söyler. Finn, Quinn'e kötü haberler verir.
Mor Piyano Projesi
Bölüm 1
/Mor Piyano Projesi
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2011
New Directions ekibi, ulusal yarışmadaki yıkıcı yenilginin ardından geri döner. Bay Schuester de toparlanmaları için onlara yeni bir proje verir.
Tekboynuz
Bölüm 2
/Tekboynuz
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2011
Shelby Corcoran, McKinley Lisesi koridorlarına geri döner. Bu sırada Bay Schuester, New Directions'ın bazı üyeleri için bir eğitim kampı düzenler.
Asya F'si
Bölüm 3
/Asya F'si
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2011
Rusty ve Rose Pillsbury'nin Emma'yı ziyaret etmesiyle onun kökleşmiş sorunlarına bir göz atma fırsatı yakalayacağız. Bu sırada Mike Chang, notlarıyla ilgili sorun yaşar.
Altın Küpü
Bölüm 4
/Altın Küpü
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2011
Değişim programıyla gelen yeni yabancı öğrenci Rory Flanagan, McKinley Lisesine kaydolur ve onun İrlanda cücesi olduğunu düşünen Brittany ile sürtüşür.
İlk Sefer
Bölüm 5
/İlk Sefer
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2011
Çocuklar Artie'nin idari liderliğinde "Batı Yakası Hikâyesi"ni okul müzikali olarak sahnelemeye hazırlanır. Bu sırada Finn, bir yetenek avcısı ile tanışır.
Potpuri Yarışması
Bölüm 6
/Potpuri Yarışması
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2011
Sue kongre seçimlerindeki en büyük rakibini alaşağı etmek için bir karalama kampanyası başlatır.
Bir Kızı Öptüm
Bölüm 7
/Bir Kızı Öptüm
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2011
McKinley Lisesinde yapılan başkanlık seçimlerinin tamamlanmasının ardından biri, sonuçları değiştirmeye çalışırken yakalanır.
16 Yaşına Tutun
Bölüm 8
/16 Yaşına Tutun
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2011
Finn kulübe birkaç yeni üye kazandırma umuduyla eski takım arkadaşı Sam Evans'a ulaşır ve onu kendisiyle birlikte Glee kulübüne gelmeye ikna eder.
Olağanüstü Mutlu Bir Noel
Bölüm 9
/Olağanüstü Mutlu Bir Noel
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2011
Aynı gün ve saatte iki farklı etkinlikte çalma teklifi alan New Directions, zorlu bir kararla karşı karşıyadır.
Evet/Hayır
Bölüm 10
/Evet/Hayır
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2012
Emma için özel bir sürpriz planlamaya çalışan Will, onun aklını başından almak için Glee kulübünden yardım ister.
Michael
Bölüm 11
/Michael
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2012
New Directions ve Warblers arasındaki rekabet, bölge seçmelerine giderken yoğunlaşır. Kurt ve Rachel, NYADA hakkında haberler alır.
İspanyolca Öğretmeni
Bölüm 12
/İspanyolca Öğretmeni
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2012
Will, Glee kulübüne İspanyolca şarkı söyleme ödevi verir ve gece okulundaki müziğe yatkın öğretmeninden yardım alır.
Kalp
Bölüm 13
/Kalp
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2012
Sevgililer Günü şerefine Will, New Directions'ı dünyanın en müthiş aşk şarkılarını bulup çalmaya davet eder.
Yoldayım
Bölüm 14
/Yoldayım
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2012
New Directions ve Dalton Kolejinden Warblers'ın bölge seçmelerindeki kıyasıya rekabeti heyecanı arttırır.
Ağabey
Bölüm 15
/Ağabey
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2012
Önde gelen bir Hollywood aktörü olan ağabeyi Cooper'ın ziyarete gelmesi Blaine'in canını sıkar.
Cumartesi Gecesi Glee'si
Bölüm 16
/Cumartesi Gecesi Glee'si
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2012
New Directions, disko esintileri taşıyan dans şarkılarıyla Cumartesi Gecesi Ateşi filmine saygı duruşunda bulunur.
Biriyle Dans Etmek
Bölüm 17
/Biriyle Dans Etmek
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2012
Glee kulübü Whitney Houston'ın en sevilen şarkılarını yorumlayarak ünlü şarkıcıyı saygıyla anar. Emma ve Will, hayallerindeki düğüne bir adım daha yaklaşır.
Tıkanma
Bölüm 18
/Tıkanma
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2012
Rachel ve Kurt sonunda New York Sahne Sanatları Akademisi seçmelerine katılma şansı yakalar.
Dino Balo
Bölüm 19
/Dino Balo
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2012
Brittany mezuniyet balosuna öncülük etmek için sınıf başkanı sıfatıyla vites yükseltir. Ardından adaylıkların açıklanmasıyla gençler kampanya havasına girer.
Aksesuar
Bölüm 20
/Aksesuar
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2012
Başını havuza çarpan Tina bir rüya görür. Bu rüyada New Directions üyelerinin hepsi bir başka üyenin yerine geçmiştir.
Ulusal Yarışma
Bölüm 21
/Ulusal Yarışma
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2012
Sue ve Glee kızları, berbat bir gıda zehirlenmesi yaşayan Mercedes'e bakar. Will, Tina ile gergin ve isteksiz olan Quinn'i Mercedes'in yerine geçmekle görevlendirir.
Yeni Rachel
Bölüm 1
/Yeni Rachel
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2012
Sezonun ilk bölümünde New Directions üyeleri Glee kulübünün yeni yıldızları olmak için yarışır ve yeni öğrenciler tanıtılır.
Britney 2.0
Bölüm 2
/Britney 2.0
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2012
Funk müziğe ilgi duyan Brittany Pierce, ilham almak için Britney Spears'in müziğine kulak verir. Bu sırada Rachel, New York'taki hayata uyum sağlamakta zorlanır.
Beni Baştan Yarat
Bölüm 3
/Beni Baştan Yarat
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2012
Brittany ve Blaine'in öğrenci birliği başkanlığı için yarışmasıyla kampanya hesaplaşması başlar. Bu sırada Kurt, hayalindeki stajı kapar.
Ayrılma
Bölüm 4
/Ayrılma
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2012
Beklenmedik ziyaretçiler, Rachel ve Kurt'ü New York'ta hazırlıksız yakalar. Bu sırada Santana ve Brittany uzun mesafeli ilişkilerine alışmaya çalışır.
Bu Rol İçin Doğdun
Bölüm 5
/Bu Rol İçin Doğdun
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2012
Okulun "Grease" prodüksiyonu için seçmeler başlarken Marley, Jake, Kitty ve futbolcu Ryder başrolleri kapmak için rekabet eder.
Glease
Bölüm 6
/Glease
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2012
Glee kulübü "Grease" prodüksiyonu için perdelerini açarken Rachel ve Kurt, Lima'yı ziyaret eder. Bu sırada Santana, yardım eli uzatmak için geri gelir.
Güçlü Düetler
Bölüm 7
/Güçlü Düetler
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2012
Marley, Jake ve Ryder kendilerini bir aşk üçgeninin ortasında bulur. Bu sırada Blaine, Warblers ile bir anlaşmazlık yaşar.
Şükran Günü
Bölüm 8
/Şükran Günü
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2012
McKinley Lisesi mezunlarından bazıları New Directions'a elemeler hakkında tavsiye verir. Rachel ve Kurt ise pek geleneksel olmayan bir Şükran Günü yemeği yer.
Son Şarkı
Bölüm 9
/Son Şarkı
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2012
New Directions elemelerin ardından toparlanırken Finn, kulüpteki geleceği üzerine düşünür. Bu sırada Kurt, ikinci bir seçme sayesinde bir kurtuluş şansı yakalar.
Glee Her Yerde
Bölüm 10
/Glee Her Yerde
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2012
2012 yılının sonuna yaklaşılırken Sam ve Brittany, Maya kıyameti öncesinde hayatı dolu dolu yaşar. Bu sırada Kurt, unutamayacağı bir Noel geçirir.
Sadie Hawkins
Bölüm 11
/Sadie Hawkins
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2013
Glee kulübünün kızları, McKinley Lisesinde bir "Başı Kızlar Çeker" dansı düzenler. Sam ise Warblers'ın elemelerde hile yaptığına dair bir kanıt arar.
Çıplak
Bölüm 12
/Çıplak
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2013
Para toplamak isteyen Glee kulübü, bir takvim için fotoğraf çekimi düzenler. Bu sırada Rachel, bir öğrenci sanat filmindeki rolüyle ilgili ahlaki bir ikilem yaşar.
Diva
Bölüm 13
/Diva
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2013
Finn, Glee kulübünün üyelerini "Diva Haftası" için kendi içlerindeki gücü keşfetmeye davet eder. Bu sırada Emma, yaklaşmakta olan düğününe hazırlanır.
Evet
Bölüm 14
/Evet
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2013
Will ve Emma, Sevgililer Günü'nde evlenir. New Directions'ın mevcut ve eski üyeleri kutlama için Lima'da bir araya gelir.
Film Şarkıları
Bölüm 15
/Film Şarkıları
Yayın Tarihi: 07 Mart 2013
Herkes Will ve Emma'nın düğününün ardından kendine gelmeye çalışırken Glee kulübünün üyelerine en sevdikleri film müziklerini seslendirme görevi verilir.
Düşmanlık
Bölüm 16
/Düşmanlık
Yayın Tarihi: 14 Mart 2013
Öğrenciler Will ve Finn'e aralarındaki gerilimi düşürme görevi verir. Bu sırada Santana, Brody'nin ek işinden şüphelenir.
Gizli Zevkler
Bölüm 17
/Gizli Zevkler
Yayın Tarihi: 21 Mart 2013
New Directions üyeleri, genelde sevdiklerini itiraf etmekten utandıkları şarkıları söyler.
Yıldız Kayması
Bölüm 18
/Yıldız Kayması
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2013
New Directions'ın üyeleri bölge seçmelerine hazırlanırken akla hayale sığmaz bir olay yaşanır. Bu olay birden her şeyi netleştirir.
Tatlı Rüyalar
Bölüm 19
/Tatlı Rüyalar
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2013
New Directions, "Rüya" temalı bölge seçmelerine hazırlanır. Bu sırada Rachel, Broadway'de yeniden sahnelenecek olan "Funny Girl"ün seçmelerine katılır.
Elektrik Kesintisi
Bölüm 20
/Elektrik Kesintisi
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2013
McKinley Lisesinde elektrikler kesilince New Directions üyeleri enstrümanlarının fişlerini çıkararak akustik şarkılar çalar.
Wonder-ful
Bölüm 21
/Wonder-ful
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2013
New Directions üyeleri Stevie Wonder'ın en iyi şarkılarını çalar. Bu sırada Artie, geleceğini etkileyebilecek haberler alır.
Aşk, Aşk, Aşk
Bölüm 1
/Aşk, Aşk, Aşk
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2013
New Directions üyeleri "Yesterday," "Drive My Car" ve "A Hard Day's Night" gibi klasikleri söyleyerek Beatles'a saygı duruşunda bulunur.
Gökyüzünde Elmaslarla Tina
Bölüm 2
/Gökyüzünde Elmaslarla Tina
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2013
Beatles çılgınlığı devam ederken balo kralı ve kraliçesi seçimleri gelip çatar. Ama aday gösterilen Tina'nın tavırları, destekçilerinin ondan soğumasına yol açar.
Oyun Kurucu
Bölüm 3
/Oyun Kurucu
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2013
McKinley ailesinin eski ve mevcut üyeleri, "Seasons of Love" ve "Fire & Rain" gibi müzikal performanslarla Finn Hudson'ı anar.
Katy veya Gaga
Bölüm 4
/Katy veya Gaga
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2013
New Directions üyeleri Katy Perry'ye mi yoksa Lady Gaga'ya mı daha yakın olduklarına karar vermek üzere yeni bir ödevle konfor alanlarından çıkar.
Twerk Yasağı
Bölüm 5
/Twerk Yasağı
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2013
Glee kulübü twerk yapmayı öğrenir. Jake ve Bree'nin ilişkisi Marley'nin kulağına gider. Rachel, Kurt'ü birlikte dövme yaptırmaya ikna etmeye çalışır.
Taşınma
Bölüm 6
/Taşınma
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2013
Mezuniyet yaklaşırken son sınıf öğrencileri gelecek planları yapar. New Directions, "Movin' Out" gibi şarkılarla Billy Joel'a saygı duruşunda bulunur.
Kukla Oynatıcısı
Bölüm 7
/Kukla Oynatıcısı
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2013
Öğrenciler Blaine'i ulusal yarışma için yaptığı planla her şeyi kontrol etmeye çalışmakla suçlar. Kurt de grubunun ilk gösterisinde kontrolle ilgili sorunlar yaşar.
Noel Özel Bölümü
Bölüm 8
/Noel Özel Bölümü
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2013
New Directions, McKinley Lisesindeki İsa'nın doğum sahnesi için seçme düzenler. Rachel, Kurt ve Santana New York'taki bir AVM'de Noel Baba'nın elfleri olarak çalışır.
Dost Gibi Görünen Düşmanlar
Bölüm 9
/Dost Gibi Görünen Düşmanlar
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2014
Santana, "Funny Girl"de Rachel'ın yedeği olmayı başarır. Lima'da ise Tina ve Artie, sınıf birincisi olmak için birbirleriyle yarışır.
Trio
Bölüm 10
/Trio
Yayın Tarihi: 04 Mart 2014
Mezuniyet yaklaşırken Tina, Blaine ve Sam, birlikte geçirecekleri son günlerin keyfini çıkarmaya çalışır. Elliot ise Rachel ve Santana arasındaki kavganın ortasında kalır.
Melekler Şehri
Bölüm 11
/Melekler Şehri
Yayın Tarihi: 11 Mart 2014
New Directions, yanlarına iki özel konuk alarak ulusal yarışmaya katılmak üzere güneşli Los Angeles'a gider.
100
Bölüm 12
/100
Yayın Tarihi: 18 Mart 2014
New Directions'ın eski ve mevcut üyeleri, "Toxic" ve "Valerie" gibi en sevdikleri performanslara yeni bir yorum katmak için tekrar bir araya gelir.
New Directions
Bölüm 13
/New Directions
Yayın Tarihi: 25 Mart 2014
Glee kulübünün sonu yaklaşırken April ve Holly, New Directions'ı kurtarmak için bir plan yapar. Rachel ve Santana ise büyük kavgalarının ardından barışmaya çalışır.
Yeni New York
Bölüm 14
/Yeni New York
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2014
New Directions'ın eski üyeleri, Glee kulübünün kapanmasından birkaç ay sonra New York'taki yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışır. Ama herkesin hayatı kusursuz değildir.
Dayak
Bölüm 15
/Dayak
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2014
Rachel, "Funny Girl"deki rolü için büyük bir adım atar. Kurt, cinsel tercihi yüzünden bir nefret suçunun kurbanı olur.
Test
Bölüm 16
/Test
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2014
Artie'nin yaptırdığı CYBH testi pozitif çıkar ve bunu cinsel ilişki kurduğu kişilere söylemek zorunda kalır. Kurt ve Blaine, ilişkilerinde sorun yaşar.
Açılış Gecesi
Bölüm 17
/Açılış Gecesi
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2014
Rachel’ın Broadway'deki ilk oyunu olan "Funny Girl"ün prömiyeri gelip çatar. Kariyerinin dönüm noktası olan bu anda, özel konuklar onu desteklemek için şehre gelir.
Yedek Plan
Bölüm 18
/Yedek Plan
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2014
Rachel, “Funny Girl"deki başrolünü riske atar. Mercedes, kayıt anlaşması için Santana'ya yardım eder. Blaine yaşça büyük, zengin bir sosyete mensubuyla arkadaş olur.
Yaşlı Köpek, Yeni Numaralar
Bölüm 19
/Yaşlı Köpek, Yeni Numaralar
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2014
Rachel hayvan kurtarma derneği kurarak itibarını kurtarmaya çalışır. Kurt, huzurevinde sahnelenecek "Peter Pan"de başrolü kapar.
Kaybeden
Bölüm 1
/Kaybeden
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2015
Rachel'ın New Directions'a önderlik etmesi, Blaine'in Warblers'ın koçu olması ve Bay Schue'nun Vocal Adrenaline'i yönetmesiyle Lima'nın vokal ortamı dönüşümden geçer.
Mezunlar Haftası
Bölüm 2
/Mezunlar Haftası
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2015
Mezunlar Puck, Quinn, Santana, Mercedes, Brittany, Artie ve Tina, Rachel ve Kurt'ün yeniden diriltilen Glee kulübüne üye bulmasına yardım etmek üzere McKinley'e döner.
Jagged Little Tapestry
Bölüm 3
/Jagged Little Tapestry
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2015
Rachel ve Kurt, New Directions'ın ilerleyeceği yön üzerinde tartışır. Bu sırada Becky, yeni erkek arkadaşıyla birlikte McKinley'e geri döner.
Acı Dolabı: Kısım 1
Bölüm 4
/Acı Dolabı: Kısım 1
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2015
Davetli yarışma yaklaşırken Sue, hem Rachel ve Will'i hem de Blaine ve Karofsky'nin ilişkisini baltalamak için elinden geleni yapar.
Acı Dolabı: Kısım 2
Bölüm 5
/Acı Dolabı: Kısım 2
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2015
Sue "Klaine"i yeniden bir araya getirme konusuna el atar. Kitty ve Rachel davetli yarışma için şarkı listesi üzerinde çalışır. Sam Glee kulübüne bir futbolcu kazandırır.
Şimdi Dünyanın İhtiyacı Olan Şey
Bölüm 6
/Şimdi Dünyanın İhtiyacı Olan Şey
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2015
Santana ve Brittany düğünleri için hazırlanırken Rachel ve Sam romantik konularda kararsızlık yaşar. Mercedes, Lima'ya art niyetle geri döner.
Dönüşüm
Bölüm 7
/Dönüşüm
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2015
Will, Vocal Adrenaline'deki zorbalara toleransı öğretmek için aşırıya kaçan önlemler alır. Rachel, çocukluğunu geçirdiği evin satıldığını öğrenir.
Düğün
Bölüm 8
/Düğün
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2015
Brittany ve Santana büyük günlerine hazırlanırken şaşırtıcı derecede nazik ve kibar Sue, herkesi kalplerinin sesini dinlemeye davet eder.
Çocuk Yıldız
Bölüm 9
/Çocuk Yıldız
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2015
Son derece titiz bir çocuk New Directions'dan Bar-Mitzva töreninde şarkı söylemesini ister. Glee kulübü halka açık ilk performansları için güç birliği yapmalıdır.
Sue Sylvester'ın Yükselişi ve Düşüşü
Bölüm 10
/Sue Sylvester'ın Yükselişi ve Düşüşü
Yayın Tarihi: 06 Mart 2015
Dalton Koleji yanıp kül olduğunda Warblers, New Directions ile birleşmek zorunda kalır. Rachel, NYADA'ya geri dönmek için Carmen Tibideaux'ya yalvarır.
Glee Kulübünü Biz Kurduk
Bölüm 11
/Glee Kulübünü Biz Kurduk
Yayın Tarihi: 13 Mart 2015
New Directions ve Warblers, elemelere hazırlanır. Rachel NYADA'ya geri dönmek ve eski bir aşkıyla Broadway'de sahneye çıkmak arasında bir seçim yapmak zorundadır.
2009
Bölüm 12
/2009
Yayın Tarihi: 20 Mart 2015
New Directions 2009 yılına geri döner. Kulübün ilk üyeleri, Glee kulübüne neden katıldıklarını açıklar.