Glee

2. Sezon

Seçme
Bölüm 1
/Seçme
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2010
Seçmeler sırasında yeni yüzler Glee kulübünün emektar isimlerinden bazılarına meydan okur. Yeni ve eski ilişkiler kimilerini sevindirir, kimilerini üzer.
Britney/Brittany
Bölüm 2
/Britney/Brittany
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2010
Dişçide halüsinasyon gören Brittany, içindeki Britney Spears'i kullanır. Rachel, Finn ile ilişkisinin tehlikede olduğundan korkar.
Tost İsa
Bölüm 3
/Tost İsa
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2010
Finn, Hazreti İsa'nın yüzünü bir tostta gördüğünü düşünür. Rastlantısal olaylar, Glee kulübü üyelerinin dini ve Tanrı'yı sorgulamasına yol açar.
Düetler
Bölüm 4
/Düetler
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2010
Will Schuester, ücretsiz yemek ödüllü bir düet yarışması düzenler. Bu yarışma, kulüp üyeleri arasında bazı ilişki sorunlarına yol açar.
The Rocky Horror Glee Show
Bölüm 5
/The Rocky Horror Glee Show
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2010
Emma'nın yeni keşfettiği "Rocky Horror"a duyduğu sevgiyi öğrenen Will, okul müzikali için Glee kulübünü bu kült filmi sahnelemekle görevlendirir.
Hiç Öpüşmemiş
Bölüm 6
/Hiç Öpüşmemiş
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2010
Will Schuester ikinci kez yıllık erkekler-kızlar turnuvasını düzenlerken Puck sonunda ıslahhaneden çıkar.
Vekil Öğretmen
Bölüm 7
/Vekil Öğretmen
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2010
Hastalanan Will Schuester'ın yerine geçen yedek öğretmen, sıra dışı öğretme yöntemleriyle grubu şaşırtır.
Furt
Bölüm 8
/Furt
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2010
Sue'nun annesi ziyarete gelir ve şaşırtıcı açıklamalarda bulunur. Sam, Quinn'e ilanıaşk eder ve ona bir söz yüzüğü verir.
Özel Eğitim
Bölüm 9
/Özel Eğitim
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2010
New Directions, Hipsters ve Warblers ile kıyasıya rekabet eder. Hem Finn ile Rachel hem de Emma ile Carl ilişkilerinde sorun yaşar.
Glee Noel'i Kutluyor
Bölüm 10
/Glee Noel'i Kutluyor
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2010
Finn, McKinley Lisesindeki herkesi Noel havasına sokmaya çalışır. Sue kendini boyayıp Grinç'e benzeterek tüm hediyeleri çalar.
Sue Sylvester Karışıklığı
Bölüm 11
/Sue Sylvester Karışıklığı
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2011
McKinley Lisesindeki şampiyonluk futbol maçı için muazzam bir devre arası performansı planlanır. Sue'nun amigoları bölge seçmelerinde sorun yaşar.
Budala Aşk Şarkıları
Bölüm 12
/Budala Aşk Şarkıları
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2011
Will, New Directions'a yeni ödevlerini verir: aşk şarkıları. Finn ve Quinn bir ilişkiye başlarken Blaine gönlünü kaptırdığı kişiye bir aşk şarkısı söyler.
Geri Dönmek
Bölüm 13
/Geri Dönmek
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2011
Sue bölge seçmelerini kaybetmesinden bu yana bunalımdadır. Brittany'nin okulda başlattığı yeni moda trendi, ona ne giymesi gerektiğini gösteren Rachel'ın canını sıkar.
Alkolün Zararları
Bölüm 14
/Alkolün Zararları
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2011
Bay Schuester, Glee kulübüne reşit olmadan içki içme konusunda bir şarkı söyletir. Ancak üyelerin okula akşamdan kalma bir hâlde gelmesi mesajın etkisini riske atar.
Seksi
Bölüm 15
/Seksi
Yayın Tarihi: 08 Mart 2011
Holly Holliday, cinsel eğitim vermek üzere McKinley Lisesine geri döner. Puck ve Lauren bekaret kulübüne katılır.
Orijinal Şarkı
Bölüm 16
/Orijinal Şarkı
Yayın Tarihi: 15 Mart 2011
Bölge seçmelerinde avantaj sağlamak isteyen New Directions, orijinal şarkılar kullanmaya karar verir. Blaine, bölge seçmelerinde yeni bir strateji denemek ister.
Yok Sayılanlar Gecesi
Bölüm 17
/Yok Sayılanlar Gecesi
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2011
Bay Schuester çocukları ulusal yarışmaya göndermek için para toplama yolları bulmaya çalışır. "Bozguncu Kulübü"nü kuran Sandy, gözlerini Glee ekibine diker.
Born This Way
Bölüm 18
/Born This Way
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2011
Finn dans provaları sırasında yanlışlıkla Rachel'ın burnunu kırar. Kızlar arasındaki mezuniyet balosu kraliçesi seçimleri için yapılan kampanya kızışır.
Rumours
Bölüm 19
/Rumours
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2011
Brittany'nin yeni internet talk show'u okulda yıldırım hızıyla yayılır. April, Broadway'deki başarısız denemesinin ardından McKinley Lisesine geri döner.
Balo Kraliçesi
Bölüm 20
/Balo Kraliçesi
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2011
Air Supply'ın gösterisini iptal etmesinin ardından New Directions'a mezuniyet balosunda çalma teklifi gelir. Öğrenciler baloya gidecek partner bulmak için acele eder.
Cenaze Töreni
Bölüm 21
/Cenaze Töreni
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2011
Koç Sylvester, New Directions'ın New York gezisini baltalamaya çalışır. Glee kulübü bir cenazede şarkı söyler. Finn, Quinn'e kötü haberler verir.