Glee

6. Sezon

Kaybeden
Bölüm 1
/Kaybeden
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2015
Rachel'ın New Directions'a önderlik etmesi, Blaine'in Warblers'ın koçu olması ve Bay Schue'nun Vocal Adrenaline'i yönetmesiyle Lima'nın vokal ortamı dönüşümden geçer.
Mezunlar Haftası
Bölüm 2
/Mezunlar Haftası
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2015
Mezunlar Puck, Quinn, Santana, Mercedes, Brittany, Artie ve Tina, Rachel ve Kurt'ün yeniden diriltilen Glee kulübüne üye bulmasına yardım etmek üzere McKinley'e döner.
Jagged Little Tapestry
Bölüm 3
/Jagged Little Tapestry
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2015
Rachel ve Kurt, New Directions'ın ilerleyeceği yön üzerinde tartışır. Bu sırada Becky, yeni erkek arkadaşıyla birlikte McKinley'e geri döner.
Acı Dolabı: Kısım 1
Bölüm 4
/Acı Dolabı: Kısım 1
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2015
Davetli yarışma yaklaşırken Sue, hem Rachel ve Will'i hem de Blaine ve Karofsky'nin ilişkisini baltalamak için elinden geleni yapar.
Acı Dolabı: Kısım 2
Bölüm 5
/Acı Dolabı: Kısım 2
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2015
Sue "Klaine"i yeniden bir araya getirme konusuna el atar. Kitty ve Rachel davetli yarışma için şarkı listesi üzerinde çalışır. Sam Glee kulübüne bir futbolcu kazandırır.
Şimdi Dünyanın İhtiyacı Olan Şey
Bölüm 6
/Şimdi Dünyanın İhtiyacı Olan Şey
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2015
Santana ve Brittany düğünleri için hazırlanırken Rachel ve Sam romantik konularda kararsızlık yaşar. Mercedes, Lima'ya art niyetle geri döner.
Dönüşüm
Bölüm 7
/Dönüşüm
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2015
Will, Vocal Adrenaline'deki zorbalara toleransı öğretmek için aşırıya kaçan önlemler alır. Rachel, çocukluğunu geçirdiği evin satıldığını öğrenir.
Düğün
Bölüm 8
/Düğün
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2015
Brittany ve Santana büyük günlerine hazırlanırken şaşırtıcı derecede nazik ve kibar Sue, herkesi kalplerinin sesini dinlemeye davet eder.
Çocuk Yıldız
Bölüm 9
/Çocuk Yıldız
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2015
Son derece titiz bir çocuk New Directions'dan Bar-Mitzva töreninde şarkı söylemesini ister. Glee kulübü halka açık ilk performansları için güç birliği yapmalıdır.
Sue Sylvester'ın Yükselişi ve Düşüşü
Bölüm 10
/Sue Sylvester'ın Yükselişi ve Düşüşü
Yayın Tarihi: 06 Mart 2015
Dalton Koleji yanıp kül olduğunda Warblers, New Directions ile birleşmek zorunda kalır. Rachel, NYADA'ya geri dönmek için Carmen Tibideaux'ya yalvarır.
Glee Kulübünü Biz Kurduk
Bölüm 11
/Glee Kulübünü Biz Kurduk
Yayın Tarihi: 13 Mart 2015
New Directions ve Warblers, elemelere hazırlanır. Rachel NYADA'ya geri dönmek ve eski bir aşkıyla Broadway'de sahneye çıkmak arasında bir seçim yapmak zorundadır.
2009
Bölüm 12
/2009
Yayın Tarihi: 20 Mart 2015
New Directions 2009 yılına geri döner. Kulübün ilk üyeleri, Glee kulübüne neden katıldıklarını açıklar.