Glee

5. Sezon

Aşk, Aşk, Aşk
Bölüm 1
/Aşk, Aşk, Aşk
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2013
New Directions üyeleri "Yesterday," "Drive My Car" ve "A Hard Day's Night" gibi klasikleri söyleyerek Beatles'a saygı duruşunda bulunur.
Gökyüzünde Elmaslarla Tina
Bölüm 2
/Gökyüzünde Elmaslarla Tina
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2013
Beatles çılgınlığı devam ederken balo kralı ve kraliçesi seçimleri gelip çatar. Ama aday gösterilen Tina'nın tavırları, destekçilerinin ondan soğumasına yol açar.
Oyun Kurucu
Bölüm 3
/Oyun Kurucu
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2013
McKinley ailesinin eski ve mevcut üyeleri, "Seasons of Love" ve "Fire & Rain" gibi müzikal performanslarla Finn Hudson'ı anar.
Katy veya Gaga
Bölüm 4
/Katy veya Gaga
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2013
New Directions üyeleri Katy Perry'ye mi yoksa Lady Gaga'ya mı daha yakın olduklarına karar vermek üzere yeni bir ödevle konfor alanlarından çıkar.
Twerk Yasağı
Bölüm 5
/Twerk Yasağı
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2013
Glee kulübü twerk yapmayı öğrenir. Jake ve Bree'nin ilişkisi Marley'nin kulağına gider. Rachel, Kurt'ü birlikte dövme yaptırmaya ikna etmeye çalışır.
Taşınma
Bölüm 6
/Taşınma
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2013
Mezuniyet yaklaşırken son sınıf öğrencileri gelecek planları yapar. New Directions, "Movin' Out" gibi şarkılarla Billy Joel'a saygı duruşunda bulunur.
Kukla Oynatıcısı
Bölüm 7
/Kukla Oynatıcısı
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2013
Öğrenciler Blaine'i ulusal yarışma için yaptığı planla her şeyi kontrol etmeye çalışmakla suçlar. Kurt de grubunun ilk gösterisinde kontrolle ilgili sorunlar yaşar.
Noel Özel Bölümü
Bölüm 8
/Noel Özel Bölümü
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2013
New Directions, McKinley Lisesindeki İsa'nın doğum sahnesi için seçme düzenler. Rachel, Kurt ve Santana New York'taki bir AVM'de Noel Baba'nın elfleri olarak çalışır.
Dost Gibi Görünen Düşmanlar
Bölüm 9
/Dost Gibi Görünen Düşmanlar
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2014
Santana, "Funny Girl"de Rachel'ın yedeği olmayı başarır. Lima'da ise Tina ve Artie, sınıf birincisi olmak için birbirleriyle yarışır.
Trio
Bölüm 10
/Trio
Yayın Tarihi: 04 Mart 2014
Mezuniyet yaklaşırken Tina, Blaine ve Sam, birlikte geçirecekleri son günlerin keyfini çıkarmaya çalışır. Elliot ise Rachel ve Santana arasındaki kavganın ortasında kalır.
Melekler Şehri
Bölüm 11
/Melekler Şehri
Yayın Tarihi: 11 Mart 2014
New Directions, yanlarına iki özel konuk alarak ulusal yarışmaya katılmak üzere güneşli Los Angeles'a gider.
100
Bölüm 12
/100
Yayın Tarihi: 18 Mart 2014
New Directions'ın eski ve mevcut üyeleri, "Toxic" ve "Valerie" gibi en sevdikleri performanslara yeni bir yorum katmak için tekrar bir araya gelir.
New Directions
Bölüm 13
/New Directions
Yayın Tarihi: 25 Mart 2014
Glee kulübünün sonu yaklaşırken April ve Holly, New Directions'ı kurtarmak için bir plan yapar. Rachel ve Santana ise büyük kavgalarının ardından barışmaya çalışır.
Yeni New York
Bölüm 14
/Yeni New York
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2014
New Directions'ın eski üyeleri, Glee kulübünün kapanmasından birkaç ay sonra New York'taki yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışır. Ama herkesin hayatı kusursuz değildir.
Dayak
Bölüm 15
/Dayak
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2014
Rachel, "Funny Girl"deki rolü için büyük bir adım atar. Kurt, cinsel tercihi yüzünden bir nefret suçunun kurbanı olur.
Test
Bölüm 16
/Test
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2014
Artie'nin yaptırdığı CYBH testi pozitif çıkar ve bunu cinsel ilişki kurduğu kişilere söylemek zorunda kalır. Kurt ve Blaine, ilişkilerinde sorun yaşar.
Açılış Gecesi
Bölüm 17
/Açılış Gecesi
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2014
Rachel’ın Broadway'deki ilk oyunu olan "Funny Girl"ün prömiyeri gelip çatar. Kariyerinin dönüm noktası olan bu anda, özel konuklar onu desteklemek için şehre gelir.
Yedek Plan
Bölüm 18
/Yedek Plan
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2014
Rachel, “Funny Girl"deki başrolünü riske atar. Mercedes, kayıt anlaşması için Santana'ya yardım eder. Blaine yaşça büyük, zengin bir sosyete mensubuyla arkadaş olur.
Yaşlı Köpek, Yeni Numaralar
Bölüm 19
/Yaşlı Köpek, Yeni Numaralar
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2014
Rachel hayvan kurtarma derneği kurarak itibarını kurtarmaya çalışır. Kurt, huzurevinde sahnelenecek "Peter Pan"de başrolü kapar.