Glee

4. Sezon

Yeni Rachel
Bölüm 1
/Yeni Rachel
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2012
Sezonun ilk bölümünde New Directions üyeleri Glee kulübünün yeni yıldızları olmak için yarışır ve yeni öğrenciler tanıtılır.
Britney 2.0
Bölüm 2
/Britney 2.0
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2012
Funk müziğe ilgi duyan Brittany Pierce, ilham almak için Britney Spears'in müziğine kulak verir. Bu sırada Rachel, New York'taki hayata uyum sağlamakta zorlanır.
Beni Baştan Yarat
Bölüm 3
/Beni Baştan Yarat
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2012
Brittany ve Blaine'in öğrenci birliği başkanlığı için yarışmasıyla kampanya hesaplaşması başlar. Bu sırada Kurt, hayalindeki stajı kapar.
Ayrılma
Bölüm 4
/Ayrılma
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2012
Beklenmedik ziyaretçiler, Rachel ve Kurt'ü New York'ta hazırlıksız yakalar. Bu sırada Santana ve Brittany uzun mesafeli ilişkilerine alışmaya çalışır.
Bu Rol İçin Doğdun
Bölüm 5
/Bu Rol İçin Doğdun
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2012
Okulun "Grease" prodüksiyonu için seçmeler başlarken Marley, Jake, Kitty ve futbolcu Ryder başrolleri kapmak için rekabet eder.
Glease
Bölüm 6
/Glease
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2012
Glee kulübü "Grease" prodüksiyonu için perdelerini açarken Rachel ve Kurt, Lima'yı ziyaret eder. Bu sırada Santana, yardım eli uzatmak için geri gelir.
Güçlü Düetler
Bölüm 7
/Güçlü Düetler
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2012
Marley, Jake ve Ryder kendilerini bir aşk üçgeninin ortasında bulur. Bu sırada Blaine, Warblers ile bir anlaşmazlık yaşar.
Şükran Günü
Bölüm 8
/Şükran Günü
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2012
McKinley Lisesi mezunlarından bazıları New Directions'a elemeler hakkında tavsiye verir. Rachel ve Kurt ise pek geleneksel olmayan bir Şükran Günü yemeği yer.
Son Şarkı
Bölüm 9
/Son Şarkı
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2012
New Directions elemelerin ardından toparlanırken Finn, kulüpteki geleceği üzerine düşünür. Bu sırada Kurt, ikinci bir seçme sayesinde bir kurtuluş şansı yakalar.
Glee Her Yerde
Bölüm 10
/Glee Her Yerde
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2012
2012 yılının sonuna yaklaşılırken Sam ve Brittany, Maya kıyameti öncesinde hayatı dolu dolu yaşar. Bu sırada Kurt, unutamayacağı bir Noel geçirir.
Sadie Hawkins
Bölüm 11
/Sadie Hawkins
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2013
Glee kulübünün kızları, McKinley Lisesinde bir "Başı Kızlar Çeker" dansı düzenler. Sam ise Warblers'ın elemelerde hile yaptığına dair bir kanıt arar.
Çıplak
Bölüm 12
/Çıplak
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2013
Para toplamak isteyen Glee kulübü, bir takvim için fotoğraf çekimi düzenler. Bu sırada Rachel, bir öğrenci sanat filmindeki rolüyle ilgili ahlaki bir ikilem yaşar.
Diva
Bölüm 13
/Diva
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2013
Finn, Glee kulübünün üyelerini "Diva Haftası" için kendi içlerindeki gücü keşfetmeye davet eder. Bu sırada Emma, yaklaşmakta olan düğününe hazırlanır.
Evet
Bölüm 14
/Evet
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2013
Will ve Emma, Sevgililer Günü'nde evlenir. New Directions'ın mevcut ve eski üyeleri kutlama için Lima'da bir araya gelir.
Film Şarkıları
Bölüm 15
/Film Şarkıları
Yayın Tarihi: 07 Mart 2013
Herkes Will ve Emma'nın düğününün ardından kendine gelmeye çalışırken Glee kulübünün üyelerine en sevdikleri film müziklerini seslendirme görevi verilir.
Düşmanlık
Bölüm 16
/Düşmanlık
Yayın Tarihi: 14 Mart 2013
Öğrenciler Will ve Finn'e aralarındaki gerilimi düşürme görevi verir. Bu sırada Santana, Brody'nin ek işinden şüphelenir.
Gizli Zevkler
Bölüm 17
/Gizli Zevkler
Yayın Tarihi: 21 Mart 2013
New Directions üyeleri, genelde sevdiklerini itiraf etmekten utandıkları şarkıları söyler.
Yıldız Kayması
Bölüm 18
/Yıldız Kayması
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2013
New Directions'ın üyeleri bölge seçmelerine hazırlanırken akla hayale sığmaz bir olay yaşanır. Bu olay birden her şeyi netleştirir.
Tatlı Rüyalar
Bölüm 19
/Tatlı Rüyalar
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2013
New Directions, "Rüya" temalı bölge seçmelerine hazırlanır. Bu sırada Rachel, Broadway'de yeniden sahnelenecek olan "Funny Girl"ün seçmelerine katılır.
Elektrik Kesintisi
Bölüm 20
/Elektrik Kesintisi
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2013
McKinley Lisesinde elektrikler kesilince New Directions üyeleri enstrümanlarının fişlerini çıkararak akustik şarkılar çalar.
Wonder-ful
Bölüm 21
/Wonder-ful
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2013
New Directions üyeleri Stevie Wonder'ın en iyi şarkılarını çalar. Bu sırada Artie, geleceğini etkileyebilecek haberler alır.