Glee

1. Sezon

Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2009
Öğretmen Will Schuester, McKinley Lisesinin Glee kulübünü baştan yaratmaya ve kulübün dışlanmış üyelerinin kendi yıldız potansiyellerini fark etmesini sağlamaya çalışır.
Gösteri Aşkı
Bölüm 2
/Gösteri Aşkı
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2009
Glee kulübü ilk kez okuldakilere bir konser verir ve tüm seyircileri şaşırtır. Bu sırada Rachel, Finn'e karşı bir şeyler hissettiğini fark eder.
Acafellas
Bölüm 3
/Acafellas
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2009
Will erkek akapella grubu Acafellas'ı kurar. Kendi öz güvenini kazanmak için daha fazla zaman harcayan Will, Glee kulübü dışında daha çok zaman geçirir.
Hamilelik
Bölüm 4
/Hamilelik
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2009
Kurt, babasını etkilemek için futbol takımı seçmelerine katılır. Sandy ve Sue, Glee kulübünü mahvetme planlarını uygulamaya koyar.
İkinci Bir Şans
Bölüm 5
/İkinci Bir Şans
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2009
Will, Glee kulübünün rekabet avantajına büyük ihtiyaç duyduğunu düşünür ve biraz heyecan katmak için eski sınıf arkadaşı April Rhodes'u kulübe getirir.
D Vitamini
Bölüm 6
/D Vitamini
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2009
Will, çocukları iki şarkıyı birleştirerek bir harman yarışması yapmaya davet eder. Terri ise okul hemşiresi olarak işe başlar ve hapları şekermişçesine dağıtır.
Restleşme
Bölüm 7
/Restleşme
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2009
Sue, Glee kulübünün üyeleri arasında anlaşmazlık çıkarmaya çalışır. Ancak asıl hesaplaşma, Will ile müdürün odasına çağrılmalarının ardından yaşanır.
Mash-Up
Bölüm 8
/Mash-Up
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2009
Öğrencilerden ilham alan Will, son derece özel bir olay için bir harman besteler. Rollerin şaşırtıcı şekilde tersine dönmesiyle Sue, daha yumuşak olan tarafını gösterir.
Tekerlekler
Bölüm 9
/Tekerlekler
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2009
Artie'nin grupla birlikte Bölge Seçmeleri'ne gitmesi tehlikeye girince Will, çocukları hayatı farklı bir perspektiften yaşamaya davet eder.
Balat
Bölüm 10
/Balat
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2009
Will, balad söylemeleri için Glee kulübü üyelerini çiftlere ayırır. Çocuklardan biri hastalandığında devreye girmek zorunda kalan Will, kendini tatsız bir durumda bulur.
Hair
Bölüm 11
/Hair
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2009
Sue'nun bir kötülük peşinde olduğundan endişelenen Will, onun ne tür bilgiler sızdırdığını öğrenmek için rakip bir Glee kulübünün eğitmenini ziyaret eder.
Yatak
Bölüm 12
/Yatak
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2009
Glee kulübü bütçedeki kesintiler nedeniyle yıllığa alınmayınca herkes geçmiş yılların saçmalıklarıyla uğraşmayacağı için rahatlar.
Seçmeler
Bölüm 13
/Seçmeler
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2009
Sonunda Glee kulübünün katılacağı seçmeler gelip çatar. Ancak Quinn'in sırrı açığa çıktığında kulübün seçmelerden önce toparlanmak için yeterli zamanı yok gibidir.
Hell-O
Bölüm 14
/Hell-O
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2010
Mutlu ve öz güvenli Glee kulübü, bölge seçmeleri için yeni şarkıları üzerinde çalışır. Ancak Rachel ve Finn'in inişli çıkışlı ilişkisi, çalışmalarına zarar verir.
Madonna'nın Gücü
Bölüm 15
/Madonna'nın Gücü
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2010
Glee kulübündeki kızların erkeklerin zorbalığına uğradığından endişelenen Bay Schuester, çocukları bir sonraki ödevlerinde Madonna şarkıları seçmeye davet eder.
Yuva
Bölüm 16
/Yuva
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2010
Kurt, babası Burt'e beklenmedik bir partner ayarlar. Ancak çekirdek aile kurma planı, ters tepme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.
Kötü Bir Ün
Bölüm 17
/Kötü Bir Ün
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2010
McKinley Lisesinin koridorlarında Glee kulübü üyeleri hakkında müstehcen bir liste dolaştığında Bay Schuester soruşturma başlatır.
İltihap
Bölüm 18
/İltihap
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2010
Rachel, sesinin bademcik iltihabından olumsuz etkilenmesi nedeniyle paniğe kapılır. Bu sırada Kurt, babasını etkilemek için kişiliğini değiştirmeye çalışır.
Hayaller
Bölüm 19
/Hayaller
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2010
Emmy ödüllü Joss Whedon tarafından yönetilen bölümde Bay Schuester'ın lisedeki eski baş düşmanı Bryan Ryan, Glee kulübünün başına bela açar.
Teatrallik
Bölüm 20
/Teatrallik
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2010
Bay Schuester Glee kulübü üyelerini kendilerini Lady Gaga şarkılarıyla ifade etmeye teşvik eder. Bu sırada Tina, içindeki Gotik ruha sahip çıkar.
Funk
Bölüm 21
/Funk
Yayın Tarihi: 01 Haziran 2010
Glee kulübü kötü haberler alır. Mercedes, Quinn'in funk yanını hissetmesine yardım eder. Will, Sue'dan intikamını alır.