Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seyhan Soylu, Filiz Akın'a benzemek için bıçak altına yattı! İşte Sisi'nin yeni hali - Magazin haberleri
        • 1

          Seyhan Soylu, geçtiğimiz ay kırılan kaburgasının silikonunu patlattığını ifade ederek bıçak altına yatmıştı. Soylu, daha sonra usta oyuncu Filiz Akın'a benzemek için birkaç operasyon daha geçirmeye karar verdi.

        • 2

          60 kilo verdiği için yüzünde deformasyonlar olduğunu ve bundan rahatsızlık duyduğunu söyleyen 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla değişim sürecine girdiğini açıkladı.

        • 3

          Tam 10 ameliyat birden geçiren Seyhan Soylu; kaburga operasyonu, göğüs silikonu, karın germe, dudak kaldırma, dudak mesafesini kısaltma operasyonu, yanaktan yağ aldırma, çene kaldırma, yanak kaldırma, burun, kol ve koltuk altı toparlama gibi bir dizi operasyon geçirdi.

        • 4

          1 MİLYON TL HARCADI İDDİASI

          8 saat süren operasyonlar için tamı tamına 1 milyon lira harcadığı iddia edilen Soylu, ameliyat sonrası bandajlı halini de takipçileriyle paylaştı. Tüm bu işlemleri Filiz Akın'a benzemek için yaptıran seyhan Soylu, "Bir tek ona ve o Türk sinemasının en güzel en asil kadını Filiz Akın hayranlığımdan ameliyat oldum." dedi.

        • 5

          "FİLİZ AKIN'A BENZEMEK UĞRUNA ÖLEBİLİRDİM DE"

          Son haliyle sosyal medyada gündem olan Seyhan Soylu, daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti:

          8 saat süren operasyonla Filiz Akın'ın 25-30 yaş aralığındaki güzelliğine kavuştum. Filiz Akın'a benzemek için ölebilirdim de fark etmez. Şimdi yeni çevrem, yüzüm ve hayatıma yakışan, kalbime layık Kartal Tibet'imi arıyorum.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa