X

Günün gelişmelerini anlık takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Takipte Kalın

Aykut YILMAZ/ANKARA

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, tv8’de yayınlanan ‘İşte Benim Stilim’ programına, ‘insanlık onurunun hiçe sayıldığı’ gerekçesiyle ikinci kez ceza kesti. Vatandaşlardan gelen 3 bine yakın şikâyeti değerlendiren RTÜK, programı mercek altına aldı. Uzmanların programda, “Yayın hizmetleri insan onuruna saygılı olma ilkesine aykırı olamaz” hükmünün ihlal edildiği kanaatine varması üzerine kanala 107 bin TL para cezası kesildi.

'Ütopya'daki mastürbasyon ve 'Survivor'daki kafa kesme görüntüleriyle tepki toplayan tv8'e, son olarak da 'Yetenek Sizsiniz'deki sahnelerden dolayı para cezası kesilmişti. Acun daha önce de, 'Yetenek Sizsiniz'de iki yarışmacının kucak dansı yaptığı erotik gösteri, mozaiklenerek yayınlanmasına rağmen cezadan kurtulamamaştı.

  • Mi
    Misafir
    Gülse Birsel-Haluk Bilginer-Gani Müjde TV 8 de olmamalı.Program süper ama kanal uymamış.Bu kanalın farklı bir misyonu var sanki insanları birbine düşürme kavgalar hakaretler basit bilgisiz yarışmacılar ve insanları ekran karşısında uyuşturma uyutma gibi.Beyenmeyen seyretmesin demekle geçiştirilecek bir şey değil.Bu düşüncede olan birisi olarak ben bile bu tarz benim yarışmasını seyrediyorum ve kendime çok kızıyorum nasıl kurtulucam bilmiyorum.
  • Mi
    Misafir
    rezil ler yaa
TÜM YORUMLARI GÖSTER