Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Üç ilin emniyetinde yer değiştirme şoku,Batman, Denizli ve Şanlıurfa Emniyeti'nde yer değişikliği

        Batman Emniyet Müdürlüğü'nde 20 gün aradan sonra ikinci bir görev yeri değişim depremi yaşandı. 20 gün önce 13 şube müdürü ve amirinin görev yerinin değiştirilmesinden sonra bu gün 22 şube müdürünün daha görev yeri değiştirildi.

        17 Aralık 2013 tarihinden beri Türkiye genelinde emniyet müdürlüklerinde yaşanan görev değişiklikleri devam ediyor. 31 Mart tarihinde Batman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 13 şube müdürü ve amirinin görev yerlerinin değiştirilmesinden sonra bu gün de 22 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

        Aralarında Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, Asayiş Şube Müdürü, Koruma Şube Müdürü, Çocuk Şube Müdürü ve Emniyet Komuta Kontrol merkezi (EKKM) Şube Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 22 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi. 20 gün içinde yapılan ikinci değişiklikle Batman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde toplam 35 şube müdürünün görev yeri değiştirilmiş oldu.

        Yaklaşık bir haftadan beri Ankara'da bulunan Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman dönüşünde yapılan değişiklikleri imzalayarak yeni değişen şube müdürlerinin onayını verdi.

        DENİZLİ

        Denizli Emniyet Müdürlüğünde aralarında şube müdürlerinin de bulunduğu 100 personelin görev yeri değiştirildi.

        Denizli Emniyet Müdürlüğünde yapılan düzenlemeyle, Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürü Hasan Alpaslan Altuğ'un Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Alper Altınok'un Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Nadir Gergin'in Trafik Şube Müdür Yardımcılığına, Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Yıldırım Olgun'un Asayiş Şube Müdür Yardımcılığına atandığı öğrenildi.

        Yapılan düzenleme kapsamında, 8 şube müdürü, 9 emniyet amiri ve 83 polis memurunun görev yeri değiştirildi.

        ŞANLIURFA

        Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli şubelerinde görevli 36 polis memurunun daha görev yerinin değiştirildiği bildirildi.

        Şanlıurfa'da Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül'ün göreve başlamasının ardından son 2 ayda 98'i rütbeli 610 personelin görev yerinin değiştirildiği kaydedildi.

        AJANSLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa