Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem FETÖ 15 Temmuz Darbe Girişimi iddianamesinden yeni görüntüler çıktı
        • 1

          Darbeci Albay Mustafa Çiçek'in 15 Temmuz darbe girişimi gecesi şehit olan askerlerin fotoğraflarını çektiği ortaya çıktı.

        • 2

          Darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı’nda yaşanan olaylarla ilgili hazırlanan çatı iddianamesine giren görüntülerde ilginç ayrıntılar da yer aldı.

        • 3

          Güvenlik kamerası görüntülerine göre 11-23 Temmuz 2016 tarihleri arasında izinli olmasına rağmen kalkışma başladıktan sonra Karargah’a dönen dönemin Genelkurmay Dış İlişkiler Doğu Asya Şube Müdürü Kurmay Albay Mustafa çiçek, fotoğraf makinesiyle kanlar içinde yerde yatan sivilleri tek tek fotoğrafladı.

        • 4

          Tam teçhizatlı ve silahlı Topçu Kurmay Albay Erdoğan Kurt’un eşlik ettiği Çiçek’in 15 Temmuz gecesinden başlayarak darbenin başarısız olduğunun anlaşıldığı gündüz saatlerine kadar Genelkurmay’ın muhtelif bölgelerini dolaşarak darbe girişimi faaliyetlerini kayıt altına aldığı ortaya çıktı.

        • 5

          Çiçek, kalkışmayı engellemek için karargah binasına girmeye çalışırken kurşun yağmuruna tutularak şehit edilen ve yaralanan sivil vatandaşların fotoğraflarını çektiği anlaşıldı.

        • 6
        • 7
        • 8

          DENİZDE HAİN KALKIŞMA!

          Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili 221 şüpheli hakkında hazırlanan çatı iddianamesinde, "Yurtta Sulh Konseyi" üyeleri arasında ismi geçen eski Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık'ın, Deniz Kuvvetleri ile ilgili darbe girişimine yönelik genel anlamdaki planlamaları Sinan Sürer ile yaptığı, bu planlamalar kapsamında, Türk Donanması'nın yüzde 70'ini oluşturan, fırkateyn, korvet ve hücumbot olmak üzere 29 ana muharip gemisinin darbe faaliyetlerine katılmak üzere hazır hale getirildiği ortaya çıktı.

        • 9

          Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanarak Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen darbe girişiminin çatı iddianamesinde, FETÖ'nün asker üyelerinden oluşan ve "Yurtta Sulh Konseyi" üyeleri arasında ismi geçen ve darbe girişimi sırasında tuğamiral olarak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı olan Ömer Faruk Harmancık'ın, örgüt tarafından hazırlanan atama listesinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı göreviyle terfi ettirilmek istendiği belirtildi.

        • 10

          İddianamede, Harmancık'ın, Deniz Kuvvetleri ile ilgili darbe girişimine yönelik genel anlamdaki planlamaları, 15 Temmuz'da tuğamiral rütbesiyle Genelkurmay İstihbarat Başkanlığı 1. İstihbarat Analiz ve Değerlendirme Daire Başkanlığı görevinde bulunan Sinan Sürer ile yaptığı, bu planlamalar kapsamında, Türk Donanması'nın yüzde 70'ini oluşturan, fırkateyn, korvet ve hücumbot olmak üzere 29 ana muharip gemisinin darbe faaliyetlerine katılmak üzere hazır hale getirildiği kaydedildi.

        • 11

          Harmancık, meslekten ihraç edilen ve Almanya'ya kaçtığı belirlenen örgüt mensubu öğretmen tarafından o gece kullanılması için dağıtılan telefon hatlarını kullananlar arasında da yer alıyor.

        • 12

          SEVK VE İDARESİNİ YAPAN EKİBİN İÇİNDE BULUNDU

          Ömer Faruk Harmancık'ın, 6-9 Temmuz arasında, Ankara Konutkent'teki villada, Adil Öksüz liderliğinde yapılan darbe planı ile ilgili organizasyonun toplantılarına katıldığı, sevk ve idaresini yapan ekibin içinde bulunduğu kaydedilen iddianamede, villada yapılan parmak izi incelemesinde Harmancık'ın parmak izine de rastlandığı tespiti yer aldı.

        • 13

          İddianamede, olay günü izinli ya da raporlu olmamasına rağmen darbe girişimi kapsamındaki hava harekatının merkezi olan Akıncı Üssü'ne gelerek, bir yandan darbe girişimine yönelik görüşmeler yaparken, diğer yandan derdest edilmek suretiyle Genelkurmay Karargahı'ndan Akıncı Üssü'ne getirilen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı, Mehmet Dişli, Kubilay Selçuk ve Hakan Evrim ile darbe girişiminin başına geçmesi için ikna etmeye çalıştığı, sözde darbe bildirisini televizyon kanallarında okuması için zorladığı, Akar'ın ikna olmaması üzerine, kendisini Fetullah Gülen ile görüştürmeyi teklif eden konsey üyeleri içinde yer aldığı belirtildi.

        • 14

          Çayyolu'ndaki villada Harmancık'ı da gördüğünü belirten İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada ifade veren "Kuzgun" isimli kişi, bu evde Ömer Faruk Harmancık'ın kendisine, "Bir darbe planı üzerinde çalışıyoruz. Darbe planını bitirdik, ufak tefek ayrıntılar kaldı. 15 Temmuz veya 22 Temmuz'da darbe planını uygulamaya koyacağız." dediğini aktardı.

        • 15

          'KONSEY'İN CEBİ SUSMAMIŞ

          Eski Genelkurmay Stratejik Dönüşüm Daire Başkanı Tümgeneral Mehmet Dişli'nin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında ve sonrasında, darbecilerin "Yurtta Sulh Konseyi" adını verdikleri yapılanmada yer alan, eski YAŞ üyesi Orgeneral Akın Öztürk ve konseyin bazı üyeleriyle telefonla görüştüğü belirlendi.

        • 16

          Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili 221 sanıklı çatı iddianamesinde, zanlıların darbe girişimi sırasında kullandıkları telefonlardan yaptıkları görüşmelere ilişkin tespitler de yer aldı.

        • 17

          Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumundan mahkeme kararıyla alınan HTS kayıtları ön incelemesine göre, darbe girişiminin önemli isimleri arasında yer aldığı ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın enterne edilmesi sırasında da karargahta önemli rol üstlendiği belirlenen Dişli, teşebbüse katılan diğer isimlerle 15 Temmuz gecesi birçok kez telefonla görüştü.

        • 18

          Darbecilerin "Yurtta Sulh Konseyi" adını verdikleri yapılanmanın üyesi olduğu tespit edilen Dişli, Adil Öksüz başkanlığında yapılan ve darbe girişiminin planlandığı toplantılara aktif katılan eski Genelkurmay Başkanı Başdanışmanı Kurmay Albay Orhan Yıkılkan ile 12 kez konuştu.

        • 19

          Darbe girişimi sırasında Orgeneral Hulusi Akar'ı etkisiz hale getirmekle görevlendirilenler arasında yer alan Yıkılkan ile ilk telefon görüşmesini karargah dışından yapan Dişli, son görüşmesini ise Çankaya Köşkü'nde bulunduğu sırada gerçekleştirdi.

        • 20

          GENELKURMAY STRATEJİK DÖNÜŞÜM DAİRE

          Başkanlığında eski Proje Geliştirme Şube Müdürü olan Albay Doğan Öztürk ile 4 kez görüşen Dişli, darbe girişiminin olduğu gün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın eski Özel Kalem Müdürü Topçu Kurmay Albay Ramazan Gözel ve eski emir subayı Yarbay Levent Türkkan ile de birer kez telefonla konuştu.

        • 21

          Dişli bu görüşmelerini Kazan'daki, darbe girişiminin komuta merkezlerinden biri olduğu değerlendirilen 4. Ana Jet Üs Komutanlığında bulunduğu sırada yaptı.

        • 22

          Dişli, "Yurtta Sulh Konseyi" içinde yer alan eski YAŞ üyesi Orgeneral Akın Öztürk ile de 7 kez görüştü. Görüşmeler Öztürk tarafından kullanılan 2 ayrı numarayla gerçekleştirildi.

        • 23

          Dişli ayrıca Öztürk'ün emir astsubayı İsmail Keskin ile 15, İzmir'deki 2. Ana Jet Üssünün eski komutanı olan ve darbe girişiminin yaşandığı gece Akıncı'daki üs komutanlığında bulunan eski Tümgeneral Kubilay Selçuk ile de 4 kez görüştü.

        • 24

          'KONSEY' SANIK OLDU

          FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili, arasında "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de bulunduğu 221 kişi hakkında hazırlanan "çatı iddianamesi" Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

        • 25

          KARARGAH'TAKİ TEK KADIN ŞÜPHELİ

          FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili 221 sanık hakkında hazırlanan çatı iddianamedeki tek kadın şüpheli Kübra Yavuz'un 15 Temmuz saat 09.21'de kışlaya Güney Nizamiyeden girdiği, olay günü protokol personeli olarak mesaide bulunduğu belirtildi.

        • 26

          Olay günü Genelkurmay Protokol Şube Müdürlüğünde "üsteğmen" rütbesiyle görev yapan ve Genelkurmay Başkanlığının idari tahkikatı sonucunda FETÖ üyesi olduğu anlaşılan Yavuz'un, MİT Müsteşarını A-1 kapısından uğurladıktan sonra odasına döndüğü, ardından saat 21.22'de darbeci Özel Kuvvetler görevlilerinin karargah girişinin ardından, bulunduğu odadan çıkmadığı tespitleri yer aldı.

        • 27

          İddianamede, Yavuz'un, Genelkurmay Başkanlığında 2 Ağustos 2016'da verdiği ifade de paylaşıldı. Buna göre, Kübra Yavuz, 2009'da 9 Eylül öğrenci yurdunda kaldığını, devlet yurtlarından sorumlu "Elif abla"nın kendisiyle ilgilendiğini anlattı. Mezun olacağı 2010'da bu "abla" aracılığıyla kendisine "KPSS'ye çalışma, senin için başka bir şeyler düşünüyoruz." notunun iletildiğine dikkati çeken Yavuz, sohbetlerde Allah rızası ve hizmet doğrultusunda yaşanmasının anlatıldığını kaydetti.

        • 28

          Kara Kuvvetleri Komutanlığına personel alımı için internetten başvurmasının istendiğine işaret eden Yavuz, "Spora çalış. Diğer konuları hallederiz." denildiğini bildirdi. Yavuz, genel yetenek sınavı için İzmir'de "Selim abi"nin soruları kendisine vererek cevaplarını ezberlemesini söylediğini vurguladı. Ancak Yavuz, savcılık ifadesinde bu söylediklerini yalanladı.

        • 29

          Genelkurmay Karargahında o geceki görüntüleri kamera kayıtlarına yansıyan Kübra Yavuz'un, darbe gecesi saat 20.22'de Genelkurmay Karargahı binasında MİT Müsteşarı Fidan'ı uğurladığı görüntülere yansıdı.Karargah katında, saat 03.19'da soruşturma şüphelileri arasında sivil kıyafetli görüntülenen Yavuz'un, 16 Temmuz 2016 günü saat 10.23'te ise sivil kıyafetle nizamiyeden çıktığı da tespit edildi.

        • 30

          İddianamede, Genelkurmay Başkanlığının idari tahkikatı sonucunda FETÖ üyesi olduğu anlaşılan Yavuz'un "darbe faaliyetine katıldığına dair her türlü şüpheden uzak, kesin ve inandırıcı kanıtlar bulunmadığı, eyleminin örgüt üyeliği kapsamıyla sınırlı kaldığı" ifade edildi. Kübra Yavuz, iddianamenin kabulü halinde 15 yıla kadar hapis talebiyle yargılanacak. (AA)

        • 31

          AKIN ÖZTÜRK İKİ DEFA KAÇMAYA ÇALIŞMIŞ
          15 Temmuz’un kilit isimlerinden eski Orgeneral Akın Öztürk’ün darbenin başarısız olmasından sonra Akıncı Üssü’nden iki defa kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

        • 32

          Darbe girişimine katılan pilotlardan Halil Gül, “16 Temmuz saat 09.00 sıralarında Öztürk’ün kendisinin yanına gelerek ‘Havalanmamız lazım. Başbakan ile görüşeceğim’ dedi. Ancak savaş uçağı ateş edince kalkamadık” dedi.

        • 33

          Öztürk'ün darbe girişiminin başarısız olmasından sonra Akıncı Üssü'nden 2 defa helikopterle kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı. Helikopter pilotunun iki defa helikopteri kaldırmaya çalıştığı ancak darbe karşıtı askerlerin helikopteri hedef alması sonrası bu girişimin başarısız olduğu gün yüzüne çıktı.

        • 34

          Akın Öztürk'ün tek başına firar girişiminin başarısız olması üzerine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Çankaya'daki Başbakanlık konutuna götüren helikoptere binmek istediği, Orgeneral Akar'ın da 'Sen burada kal' dediği de biliniyordu.

        • 35

          BAŞBAKAN'LA GÖRÜŞECEKMİŞ!

          Darbe girişimine katılan helikopter pilotlarından Halil Gül, iddianamede yer alan ifadesinde "Akın Öztürk 'Havalanmamız lazım. Başbakan ile görüşeceğim' dedi. Bunun üzerine kalkmaya teşebbüs ettim ancak bir savaş uçağının ateş etmesi üzerine helikopteri bıraktım. Bir saat sonra Akın Öztürk tekrar geldi. Bu sefer de bir yer cobrası ile ateş edildi" ifadelerini kullandı.

        • 36

          AYNI ARAÇTAYDILAR

          Gül, daha sonra Akın Öztürk'ün araca bindiğini ifade ederek, "Sabah erken saatlerde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve ismini bilmediğim bir tümgeneral araca bindi. Terminale sürmem gerektiği söylendi. Helikoptere binmek için araçtan indiklerinde Akın Öztürk de oradaydı. Helikopter havalandıktan sonra Akın Öztürk ile karargaha geri döndük" ifadelerini kullandı.

        • 37

          ALBAYIN ZIRHLI ARAÇ İHANETİ!

          FETÖ’nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı’na gelen zırhlı araçlara, Tankçı Kurmay Albay Tevfik Gök’ün eskortluk yaptığı belirtildi.

        • 38

          Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın Özel Kalem Müdürü olan 201 No’lu firari sanık Gök’ün, Işık’a bilgi akışını da engellediği ‘Çatı iddianamesi’nde yer aldı.

        • 39

          "ZIRHLI ARAÇ ALIP GELDİ"

          Gök’ün, 15 Temmuz saat 19.50’de Karargâh’ta bulunduğu, saat 20.00 sularında darbe saatinin öne alınmasının akabinde 28. Mekanize Tugay Komutanlığı’na gittiği anlatıldı.

        • 40

          Gök’ün, darbe gecesi 28. Mekanize Tugay’ı ele geçiren darbeci grupla yaptığı görüşmenin ardından bir zırhlı araç temin ederek, Genelkurmay Karargâhı’na döndüğü ifade edildi.

        • 41

          DAKİKA DAKİKA GÖRÜNTÜLENDİ

          Gök’ün, Karargâh’taki faaliyetleri de güvenlik kameralarından tespit edildi. Görüntülere göre Gök, 15 Temmuz 2016 saat 22.46’da Genelkurmay binasına giriyor.

        • 42

          16 Temmuz 2016 saat 02.31’de Karargâh binası makam katı koridorunda, saat 02.39’da Genelkurmay bahçesinde, saat 10.21’de Genelkurmay bahçesinde bir grup askerle sivil kıyafetli olarak görülüyor. 201 No’lu sanık Gök şu an firari konumda.

          Fevzi ÇAKIR / GAZETE HABERTÜRK

        • 43

          İŞTE 15 TEMMUZ'UN İLK ŞEHİDİ

          Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili 221 şüpheli hakkında hazırlanan çatı iddianamesinde, 15 Temmuz'un ilk şehidi Koruma Astsubayı Piyade Başçavuş Bülent Aydın'ın öldürülmesiyle ilgili bulgulara yer verildi.

        • 44

          Buna göre Aydın, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile saat 21.43'te Genelkurmay Karargahına girmelerinin ardından, Özel Kuvvetler mensubu darbecilerin açtığı ateşle şehit oldu.

        • 45

          Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanarak, Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen iddianamede, Orgeneral Çolak'ın Koruma Astsubayı Piyade Başçavuş Aydın ile siviller Celallettin İbiş, Erhan Dural, Gökhan Yıldırım, Mehmet Şengül, Mesut Acu, Muci̇p Arıgan, Mustafa Avcu, Resul Kaptancı, Yıldız Gürsoy, Yusuf Çeli̇k ve Zi̇ya İlhan Dağdaş'ın 15 Temmuz gecesi, Genelkurmay Başkanlığında şüphelilere karşı koyarken hayatını kaybettikleri belirtildi.

        • 46

          ASTSUBAY AYDIN'IN ŞEHİT EDİLMESİ

          İddianameye göre, güney nizamiyedeki silah sesleri üzerine bölgeye giden Genelkurmay Başkanlığı İKK Güvenlik Dairesi Başkanı Tuğgeneral Atilla Gökesaoğlu darbeciler tarafından derdest edildi.

        • 47

          Darbe girişimine kadar Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın emir subaylığını yapan Levent Türkkan, saat 21.22'de şüphelilerden Ramazan Gözel'den aldığı talimatla, o sırada Kara Havacılık Komutanlığında Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral İhsan Uyar ile denetim yapan Orgeneral Salih Zeki Çolak'a telefonla ulaştı. Türkkan, Orgeneral Çolak'a, "Genelkurmay Başkanı'nın kendisini ve İhsan Uyar'ı beklediğini" söyleyerek acele karargaha çağırdı.

        • 48

          Ardından yine Gözel, iddianamenin şüphelilerinden olan ve halen aranan Serhat Pahsa aracılığıyla, Özel Kuvvet personeline komutanların etkisiz hale getirilmesi için tertibat alınması emrini verdi. Orgeneral Çolak, Orgeneral Uyar ve Başçavuş Aydın ile saat 21.43'te Genelkurmay Karargahına girdi. Başçavuş Aydın, kısa süre sonra Tuğgeneral Atilla Gökesaoğlu'nu derdest eden darbeci Özel Kuvvetler personelinin açtığı ateşle karın bölgesinden yaralanarak şehit oldu.

        • 49

          KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ

          İddianamede, Aydın'a ateş eden darbecilerin, güvenlik kameralarından elde edilen görüntüsüne yer verildi. Fotoğrafın altındaki bilgilere göre, "3" numara ile gösterilen, ismi belirlenemeyen darbeci Özel Kuvvetler personeli, Aydın'a ilk ateşi açtı ve 4 el ateş etti.

        • 50

          Aynı fotoğrafta, "1" olarak numaralandırılan şüpheli Kurmay Albay Nuri Gayır, "2" olarak numaralandırılan ve darbecilerce derdest edilen mağdur Tuğgeneral Atilla Gökesaoğlu ve "4" olarak numaralandırılan ve ismi belirlenemeyen Özel Kuvvetler Komutanlığı personeli de yer aldı. Fotoğraflarda, mağdur Tuğgeneral Gökesaoğlu'nun, karargah bahçesinde elleri ve gözleri bağlı vaziyette, darbeci Özel Kuvvet personeli tarafından yerde oturtulmuş halde olduğu dikkati çekti.

        • 51

          PARTİGÖÇ, AYDIN'IN CANSIZ BEDENİNE BAKTI

          İddianamede, şüphelilerden, suç tarihinde tuğgeneral rütbesiyle Personel Plan Yönetim Daire Başkanı olarak görev yapan, Yurtta Sulh Konseyi üyesi olduğu belirlenen Mehmet Partigöç'ün, başçavuş rütbesindeki emir astsubayı Hasan Hüseyin Sarıtarla ile saat 21.49'da şehit edilen Bülent Aydın'ın cenazesinin yanına götürüldüğüne ilişkin fotoğraf da kullanıldı.

        • 52

          İddianameyi hazırlayan cumhuriyet savcıları, Fetullah Gülen ve Yurtta Sulh Konseyi üyesi şüphelilerin yanı sıra o gece karargahta silahlı olduğu belirlenen bütün şüphelileri, hem Aydın'ın hem de sivillerin şehit edilmesinden sorumlu tuttu.

        • 53

          İŞTE 'DARBE'NİN SAATİNİ ÖNE ÇEKEN İSİM

          15 Temmuz FETÖ darbe girişimi hakkında hazırlanan çatı iddianamede Genelkurmay Başkanlığı Personel Başkanı olarak görev yapan Korgeneral İlhan Talu'nun darbe girişimini öne çektiği belirtildi.

        • 54

          Darbeci İlhan Talu’nun, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın Genelkurmay Karargâhı’na gelip, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Orgeneral Yaşar Güler ile görüştüğünü gördüğü de iddianamede yer aldı.

        • 55

          Daha sonra FETÖ mensubu personelle ilgili tutuklamaların hemen başlayacağı bilgisini paylaşan Talu'nun darbe saatini öne çektiği bilgisi verildi.

        • 56

          Talu'nun bu nedenle gece saat 03.00 olarak planlanan darbe girişiminin erkene alındığı, şüphelinin darbe girişiminin geriye çekilmesinde önemli rolü olduğu’ tespiti yapıldı.

        • 57
        • 58
        • 59

          GÜLER'İN DERDEST EDİLDİĞİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

          Eski Genelkurmay 2. Başkanı olan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in derdest edildiği anlara ilişkin de yeni görüntüler ortaya çıktı.

        • 60

          Emir subayı Mehmet Akkurt ve beraberindeki cuntacı ekip tarafından derdest edilen Güler, Genelkurmay Karargâhı bahçesinde görülüyor. Gözleri ve elleri bağlı olan Güler, araca bindiriliyor.

        • 61

          Bu görüntüden 2 dakika sonra ise nizameyede çıkışlarına izin verilmeyen cuntacı ekip ile darbeyi engellemeye çalışan birlikler arasında çatışma çıkıyor. Güler’in emir subayı Akkurt da çatışmada öldürülüyor.

        • 62

          HULUSİ AKAR'IN DERDEST EDİLMESİ

          15 Temmuz darbe girişimine ilişkin hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu. 2 bin 581 sayfalık iddianamede darbe girişimine ilişkin pek çok fotoğraf yer aldı.

        • 63

          Fotoğraflar arasında Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'ın derdest edilmesi de görüldü.

        • 64

          Darbeci hain askerlerin Genelkurmay Karargahı'na girişi, Org. Akar'ı derdest etmeleri iddianamede yer aldı.

        • 65

          İddianamede yer alan diğer fotoğraflar şöyle:

        • 66
        • 67
        • 68
        • 69
        • 70
        • 71
        • 72
        • 73
        • 74
        • 75
        • 76
        • 77
        • 78
        • 79
        • 80
        • 81
        • 82
        • 83
        • 84
        • 85
        • 86
        • 87
        • 88
        • 89
        • 90
        • 91
        • 92
        • 93
        • 94
        • 95
        • 96
        • 97
        • 98
        • 99
        • 100
        • 101
        • 102
        • 103
        • 104
        • 105
        • 106
        • 107
        • 108
        • 109
        • 110
        • 111
        • 112
        • 113
        • 114
        • 115
        • 116
        • 117
        • 118
        • 119
        • 120
        • 121
        • 122
        • 123
        • 124
        • 125
        • 126
        • 127
        • 128
        • 129
        • 130
        • 131
        • 132
        • 133
        • 134
        • 135
        • 136
        • 137
        • 138
        • 139
        • 140
        • 141
        • 142
        • 143
        • 144
        • 145
        • 146
        • 147
        • 148
        • 149
        • 150
        • 151
        • 152
        • 153
        • 154
        • 155
        • 156
        • 157
        • 158
        • 159
        • 160
        • 161
        • 162
        • 163
        • 164
        • 165
        • 166
        • 167
        • 168
        • 169
        • 170
        • 171
        • 172
        • 173
        • 174
        • 175
        • 176
        • 177
        • 178
        • 179
        • 180
        • 181
        • 182
        • 183
        • 184
        • 185
        • 186
        • 187
        • 188
        • 189
        • 190
        • 191
        • 192
        • 193
        • 194
        • 195
        • 196
        • 197
        • 198
        • 199
        • 200
        • 201
        • 202
        • 203
        • 204
        • 205
        • 206
        • 207
        • 208
        • 209
        • 210
        • 211
        • 212
        • 213
        • 214
        • 215
        • 216
        • 217
        • 218
        • 219
        • 220
        • 221
        • 222
        • 223
        • 224
        • 225
        • 226
        • 227
        • 228
        • 229
        • 230
        • 231
        • 232
        • 233
        • 234
        • 235
        • 236
        • 237
        • 238
        • 239
        • 240
        • 241
        • 242
        • 243
        • 244
        • 245
        • 246
        • 247
        • 248
        • 249
        • 250
        • 251
        • 252
        • 253
        • 254
        • 255
        • 256
        • 257
        • 258
        • 259
        • 260
        • 261
        • 262
        • 263
        • 264
        • 265
        • 266
        • 267
        • 268
        • 269
        • 270
        • 271
        • 272
        • 273
        • 274
        • 275
        • 276
        • 277
        • 278
        • 279
        • 280
        • 281
        • 282
        • 283
        • 284
        • 285
        • 286
        • 287
        • 288
        • 289
        • 290
        • 291
        • 292
        • 293
        • 294
        • 295
        • 296
        • 297
        • 298
        • 299
        • 300
        • 301
        • 302
        • 303
        • 304
        • 305
        • 306
        • 307
        • 308
        • 309
        • 310
        • 311
        • 312
        • 313
        • 314
        • 315
        • 316
        • 317
        • 318
        • 319
        • 320
        • 321
        • 322
        • 323
        • 324
        • 325
        • 326
        • 327
        • 328
        • 329
        • 330
        • 331
        • 332
        • 333
        • 334
        • 335
        • 336
        • 337
        • 338
        • 339
        • 340
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa