Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ramazan Bayramı tatili dönüşleri başladı, trafik yoğun
        • 1

          Bayram tatillerini İstanbul dışında geçiren bazı tatilciler, dönüşe geçti.

        • 2

          Tatillerini geçirmek üzere Bursa, Balıkesir ve Ege Bölgesi'ne giden İstanbullular, dönüş yolunda da Osmangazi Köprüsü'nde yoğunluk oluşturdu.

        • 3

          Yalova istikametini kullanarak köprüye ulaşmak isteyen sürücüler, otoyolun Altınova girişinde yaklaşık 10 kilometrelik bir kuyruğa neden oldu.

        • 4

          Otoyolun İstanbul istikametinde araçlar, zaman zaman güçlükle ilerliyor. Trafikteki yoğunluk, Altınova'nın Tavşanlı beldesine kadar devam ediyor.

        • 5

          BURSA'DA 30 KİLOMETRELİK KUYRUK

          Bayram tatilini Bursa dışında geçirenlerin bazıları dönüşe geçti, Karacabey-Bursa karayolundaki trafikte yoğunluk yaşandı.

        • 6

          Bursa'yı, İzmir ve Balıkesir'in Edremit ilçesi gibi turizm merkezlerine bağlayan Karacabey-Bursa karayolunda, tatil dönüşü gece trafiği yoğunluğu yaşandı.

        • 7

          Araç kuyruğu yaklaşık 30 kilometreyi buldu. Trafik polisleri ve jandarma ekiplerinin kontrolündeki araç kuyruğu, zaman zaman trafiği durma noktasına getirdi.

        • 8

          ÇANAKKALE'DE FERİBOT KUYRUĞU

          Ramazan Bayramı tatili için başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'ndeki illerden Ege ve Akdeniz'e gidenlerin dönüş yolculuğu başladı. Erken yollara düşenler, Çanakkale Feribot İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu.

        • 9

          Ege ve Akdeniz tatil bölgelerinden Trakya ve İstanbul'a dönüş yapan tatilciler, Çanakkale Feribot İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu. Çanakkale'den Eceabat ve Kilitbahir'e geçişlerde araç kuyruğu, iskeledeki araç depolama alanının dolması üzerine Demircioğlu Caddesi'ne taştı.

        • 10

          Uzun kuyruklar oluşturan araçlar nedeniyle şehir içindeki trafiği de olumsuz etkilendi. Araç kuyruğu 1 kilometreyi buldu. Havanın da sıcak olması nedeniyle araç içerisindeki bazı sürücü ve yolcular, çareyi aşağı inip gölge yerlerde oturarak serinlemekte buldu.

        • 11

          Boğazda yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattında saatsiz sefer yaparak, oluşan araç kuyruğunu azatmaya çalışıyor.

        • 12

          YALOVA SAKİN

          Yalova’da Ramazan Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte karayolunda yer yer yoğunluklar oluşmaya başladı. Bayram dönüşünde Osmangazi Köprüsü’nün ücretsiz trafiğe açılması nedeniyle Yalova-İzmit ve Yalova-Bursa karayolunda trafik yoğunluğu oluşmadı.

        • 13

          Ramazan Bayramı Tatili'ni yapan ve dönüşe geçen tatilcilerin büyük bölümünün tercihi yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılan ve bayram boyunca geçişlere ücretsiz olan Osmangazi Köprüsü oldu.

        • 14

          Yoğunluğun fazla olmadığı dönüşte gün içersinde sakinlik gözlenirken İDO’ya ait Yalova’daki Topçular Feribot İskelesi’nde ise bu kez bilindik manzaralar görülmedi. Geçen yıl kurban bayramında 3 bin 250 sefer yapıp 230 bin araç ve 3 milyon yolcu taşımayı hedefleyen İDO'nun Topcular İskelesi'ndeki istif alananın boş olması gemilerin ise 20 dakikada bir sadece 5-6 araç ile sefer yapması dikkat çekti.

        • 15

          Yalova Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Ekipleri’nin de görev aldığı Osmangazi Köprüsü’nde akıcı bir yoğunluk olduğu gözlemlendi. Tatilciler, bayramda olduğu gibi dönüşte de yine Osmangazi Köprüsü’nü kullanarak körfezi karşıdan karşıya geçti. Köprüdeki ücretsiz geçişler, 11 Temmuz pazartesi günü saat 07.00’ye kadar sürecek.

        • 16

          ATATÜRK HAVALİMANI DA YOĞUN

          Ramazan Bayramını şehir dışında geçiren vatandaşların dönüşleri başladı. Tatilcilerin dönüşü nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda sabah saatlerinden itibaren hava trafiği yoğunluğu yaşanıyor.

        • 17

          Ramazan Bayramını şehir dışında geçiren İstanbulluların dönüşleri sürüyor. Atatürk Havalimanı'nda da tatili şehir dışında geçirenlerin yoğunluğu yaşanmaya başladı. Özellikle sahil kentlerine tatil için giden vatandaşların dönüşe başlamasıyla birlikte havalimanında yoğunluğun artması bekleniyor. (Ajanslar)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa