Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), geçtiğimiz günlerde 1044 personel alımı için başvuruları başlatmış ve 14 Nisan tarihinde başvurular sona ermişti. Şimdi ide başvuru yapan vatandaşlar merak ve heyecanla KYK sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarını bekliyor. PekiKYK sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı?

KYK PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

KYK personel alımı dahilinde, KYK kendi bünyesinde görev vermek için 1044 yurt yönetim personeli alımı yapacağını duyurmuştu ve duyurunun ardından vatandaşlar başvuru yapmak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Başvurularını tamamlayan adaylarmerakla personel alımı sonuçlarını bekliyordu. KYK, bekleyişe son vererek sözleşmeli personel alımı sonuçlarını erişime açtı. Vatandaşlar sözleşmeli personel alımı sonuçlarına"www.gsb.gov.tr" web adresi üzerinden ve "www.yurtkur.gsb.gov.tr" web adresi üzerindenulaşabilecek.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI RESMİ SİTESİ İÇİN TIKLAYIN YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU RESMİ SİTESİ İÇİN TIKLAYIN

KYK SÖZLÜ SINAVI NE ZAMAN?

KYK personel alımı için yapılacak olan sözlü sınavlar, 16 il merkezinde 8 Mayıs 2017 tarihinden itibaren yapılacak ve sınava girmeye hak kazanan adaylar hangi il için başvuru yaptıysa, yine o ilin karşısında yazan sınav yerinde sınavlara katılım sağlayacaklar.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ