Ali Fuat Yılmazer Hrant Dink soruşturması kapsamında ifade verdi
Eski İstanbul İstihbarat Şubesi Müdürü Ali Fuat Yılmazer, Hrant Dink soruşturması kapsamında 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi
ABONE OLEmniyetteki "paralel yapı" operasyonu kapsamında tutuklu bulunan dönemin İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nce yürütülen Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında ''şüpheli'' sıfatıyla 5 saat süren bir ifade verdi.
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in 19 Ocak 2007'de Şişli'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği Terör ve Örgütlü Suçlar Birimi Savcısı Yusuf Doğan tarafından yürütülen soruşturmada bugün, cinayetin işlendiği dönemde İstanbul İstihbarat C Şube Müdürü olarak görev yapan Yılmazer'in de "şüpheli" olarak ifadesine başvuruldu.