Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Google'daoturum açmak için Google Hesabına ihtiyacınız vardır. Bir Google Hesabı; Youtube, Gmail, Blogger, Haritalar gibi tüm Google ürünlerinde çalışır.

Read more!

Google Hesabı açtığınızda Google'ın tüm ürün ve hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Daha önce Google ürünlerinin herhangi birinde oturum açtıysanız, doğal olarak bir Google Hesabına da sahip oluyorsunuz. Oturum açmak için bu ürünlerde kullandığınız e-posta adresini girin. Google Hesabınız yoksa YouTube özelinde bir hesap oluşturabilir, böylece diğer Google ürünlerinden de yararlanabilirsiniz.

GOOGLE HESAPLARI KULLANIRKEN BUNLARA DİKKAT!

Google Hesapları hakkında unutmamanızgereken birkaç önemli nokta bulunuyor.

- YouTube ve Gmail gibi ürünlerde Google Hesabınızla oturum açarsınız. Gmail ve YouTube gibi seçeneklerde oturum açmak için Google Hesabınızın e-posta yani gmail adresini ve şifresini girin.

- YouTube'a kaydolduktan sonra başka bir Google hizmetinde Google Hesabınızda oturum açarsanız YouTube'u ziyaret ettiğinizde oturumunuz otomatik olarak açılmış olur.

- Google Hesabınızı silerseniz diğer ürünlerdeki tüm verileriniz; videolar, yorumlar ve abonelikleriniz dahil olmak üzere tamamı silinir.

- Google Hesabınızı silebilmeniz için tüm Google hizmetlerindeki verilerinizin kalıcı olarak silineceğini anladığınızı onaylamanız gerekir.

Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ