Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gerard PARAdieu

        HT Magazin'den Bülent İpek'in haberine göre, Festivalin şeref konuğu olacakken İstanbul’da kokoreç yiyip Paris’e dönen Gerard Depardieu’nün Antalya’ya gitmeme nedeni “duygusalmış”.Konuşulanlara göre festivalin kapanış davetini kabul eden Depardieu, yetkililerden 80 bin Euro talep etmiş. Yazılı sözleşme yapmaya yanaşmayan aktör, paranın tamamını da Antalya’ya göndereceği üç kuryeyle elden teslim almak isteyince festival yönetiminden veto yemiş.

        KOKOREÇÇİ GERARD, KURYE GÖNDERİP PEŞİN PARA İSTEMİŞ

        80 BİN EURO'LUK KOKOREÇ

        Davetli olduğu Antalya Film Festivali’ne gitmek yerine Beşiktaş’ta kokoreç yerken görüntülenen Gerard Depardieu’nün 80 bin Euro’yu elden almak için beklediği, festival yönetimi reddedince ülkesine döndüğü ortaya çıktı.

        REKLAM

        54. Uluslararası Antalya Film Festivali görkemli bir kapanış töreniyle sona erdi ancak dedikoduları konuşulmaya devam ediyor. En renkli dedikodu Fransız aktör Gerard Depardieu’nün neden kapanış galasına katılmadığı. Kapanıştan bir gün önce Beşiktaş çarşısında tam ekmek arası kokoreç yerken görüntülenen dünyaca ünlü aktörün reddedildiği için Antalya’ya gidemediği ortaya çıktı.

        RET CEVABI ALMIŞ

        Konuşulanlara göre festivalin kapanış davetini kabul eden Gerard Depardieu bunun için 80 bin Euro istemiş. Öncesinde yazılı bir sözleşme yapmaya yanaş- mayan ünlü aktör, paranın tamamını Antalya’ya göndereceği üç kuryeyle elden teslim almak istemiş. Vergi ödemeyi pek sevmediği bilinen, hatta sırf bu yüzden Rus vatandaşlığına geçen Fransız oyuncu, teklifine İstanbul’da kokoreç yerken cevap beklemiş. Ücreti fazla bulan festival yönetimi, kuryeyle para gönderme teklifini de reddedince Depardieu, yarım kokoreç daha yiyip ülkesine geri dönmüş.

        Ülkesindeki servet vergisinden kaçmak için önce Belçika’dan ev satın alan, daha sonra da Rus vatandaşlığına geçen Gerard Depardieu, Fransa’da ağır eleştirilerin hedefi oluyor.

        LİNDSAY, ANTALYA'DA OTEL KRİZİ YARATTI

        REKLAM

        Film festivali dedikodularından biri de Hollywood’un sıradışı starı Lindsay Lohan’la ilgili. Lindsay, Antalya’daki Matt Dillon ve Christopher Walken gibi diğer Hollywood yıldızları arasında kriz yaratmış. Adlarının bir skandala karışacağından korkan oyuncular Lindsay ile konaklamama şartı koymuş. Festival yönetimi Lindsay’i diğer oyuncuların kaldığ Rixos Otel’den alıp Su Otel’de konaklatmış.

        MAT DILLON:TÜRKİYE'YE HAYRANIM

        Oscar'lıoyuncu Matt Dillon, onur konuğu olarak 54. Uluslararası Antalya Film Festivali’ne katıldı. Festival onur ödülünü, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un elinden alan Dillon, “Bu güzel festivalde ve bu güzel yerde, bu harika ülkede olmak çok güzel. Türkiye’ye ilk gelişim değil ama Antalya’ya ilk defa geliyorum ve burası muhteşem” dedi.

        ‘BU ÜLKEYİ TAKDİR EDİYORUM’

        Kendisinin aynı zamanda mülteci haklarını savunan Uluslararası Mülteci Örgütü Yönetim Kurulu’nda oldu- ğunu belirten dünyaca ünlü oyuncu, “Suriyeli mülteciler için yaptıklarından dolayı Türkiye’ye hayranım. Bu hayran olunacak bir şey çünkü Türkiye savaş mültecilerine dünyadaki tüm ülkelerden daha çok kucak açıyor. Bunu yaptıkları için bu ülkeyi takdir ediyorum. Teşekkürler” diye konuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa