Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe neden transfer yapamıyor - Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        AHMET SELİM KUL | ÖZEL

        Sportif direktörlüğe Damien Comolli, teknik direktörlüğe ise Phillip Cocu'nun getirilmesinin ardındanbelirlenen mevkiler için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de henüz resmi imzanın gelmemesinin nedeniortaya çıktı. 7-8 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda ilk maçına çıkacak olan Sarı-Lacivertliler, Finansal Fair Play konusunda yaşanan sıkıntılardan ötürü transferde ince eleyip sık dokuyor.

        Bu nedenle önceliği kiralık ya da bonservisi elinde olan oyunculara veren Kanarya'datransfer sessizliğinin en önemli nedeni ise takımların ilk kamp dönemleri. Kiralık olarak düşünülen isimlerin teknik direktörleri tarafından yeni sezon çalışmalarına denenmek içinkampa alınmasından dolayı pusuda bekleyen Fenerbahçeli kurmaylar, kesin kararın verilmesinin ardından temaslara başlayacak.Bonservisi elinde olan oyuncuların ise talibinin çok olması nedeniyle sonuca ulaşmakta güçlük çeken ve kıran kırana pazarlıklarını sürdürenSarı-Lacivertliler'in gelecek haftadan itibaren bombaları patlatması bekleniyor.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa