Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Fatih Terim sonrasında Süper Lig tepetaklak oldu! Başakşehir, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray... - Rams Başakşehir Haberleri
        • 1

          21 Aralık 2017'de "Nerede kalmıştık..." Tweet'iyle Galatasaray'a geri dönen Fatih Terim, ligde dengeleri değiştirdi! İmparatorun sarı-kırmızılı takımın başına geçmesinden bu yana zirve yarışında en çok puan toplayan takım Galatasaray oldu!

        • 2

          Fatih Terim döneminde 10 maça çıkan Galatasaray, bu süreçte 7 galibiyet aldı! Ligde bu süreçte en fazla gol atan takım yine sarı-kırmızılılar oldu. Terim öncesinde zirve yarışında en çok gol yiyen ekiplerden biri olan Galatasaray, İmparator sonrasında zirve yarışında kalesinde en az gol gören takım oldu!

        • 3

          Bu sezon ligde Igor Tudor yönetimindeki 16 müsabakalık periyotta kalesinde 21 gole engel olamayan Muslera, Terim idaresinde çıktığı 9 maçta ise sadece 7 gol yedi.

        • 4

          RAKİPLER DÜŞÜŞE GEÇTİ

          Fatih Terim'in gelişi sonrasında zirve yarışında en fazla puan kaybı yaşayan takım, Fenerbahçe oldu. 17. hafta öncesinde 5 maçlık galibiyet seri bulunan sarı-lacivertliler, Terim'in göreve geldiği 17. haftada Atiker Konyaspor'la berabere kaldı.

        • 5

          Fenerbahçe, 19 ve 20. haftalarda da aldığı iki beraberlikle zirve yarışında yara aldı. Trabzonspor deplasmanından 1 puanla dönen sarı-lacivertliler, sonrasında içerde oynadığı Gençlerbirliği maçında da 2 puan bıraktı.

        • 6

          2-0'lık Başakşehir galibiyetiyle zirveye yeniden ortak olan Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor galibiyetinin ardından iddiasını sürdürdü. Kocaman yönetimindeki sarı-lacivertliler, sonrasında ise önce Beşiktaş'a sonrasında da Akhisarspor'a mağlup oldu.

        • 7

          Bu sezon özellikle iç saha performansıyla dikkat çeken Yeni Malatyaspor deplasmanından da 3 puanla dönen Fenerbahçe, derbi öncesinde 6 puan gerisinde bulunduğu Galatasaray'la 0-0 berabere kalınca fırsatı tepti. Terim'in göreve gelmesinden bu yana sadece 4 galibiyet alabilen Fenerahçe, 16 puan topladı, 16 gol atarken kalesinde 11 gol gördü.

        • 8

          17. haftayı 2-1'lik galibiyetle kayıpsız geçen Başakşehir, sonrasında oynadığı Bursaspor ve Karabükspor maçlarında aldığı farklı galibiyetlerle moral depoladı. Arda Turan'la kadrosunu güçlendiren İstanbul temsilcisi Konyaspor deplasmanından 1 puanla döndü.

        • 9

          Evindeki kritik maçta Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan ve oynadığı futbolla kafalarda soru işaretleri yaratan Başakşehir, Trabzonspor deplasmanında rakibini 1-0 mağlup etti. Trabzonspor galibiyeti sonrasında Ümit Özat yönetiminde çıkışa geçen Gençlerbirliği ile berabere kalan Başakşehir, Göztepe galibiyetinden sonra ise hiç beklemediği bir yenilgi aldı!

        • 10

          Mesut Bakkal'la ikinci maçına çıkan Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Başakşehir, sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrılmasının yanında Emre Belözoğlu ve Epureanu'nun cezalarının şokunu yaşadı. Başakşehir, Beşiktaş karşısında bu önemli futbolcularından yararlanamadı.

        • 11

          Kritik mücadelede Beşiktaş'ı 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup eden Başakşehir, 10 haftalık bu süreçte 6 galibiyet elde etti. Rakip ağlara 17 gol bırakan Başakşehir, rakiplerinden 9 gol yedi ve bu süreçte 20 puan topladı.

        • 12

          17. haftada Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş, sonrasında Antalyaspor ve Kasımpaşa galibiyetleriyle moral depoladı. Bursaspor deplasmanında 1 puanı son anlarda kurtaran Beşiktaş, farklı Karabükspor galibiyetiyle moral depoladı.

        • 13

          Atiker Konyaspor deplasmanında da kayıp yaşayan Kara Kartal, kritik virajda FEnerbahçe'yi 3-1 mağlup etti ve çok önemli bir galibiyet aldı. Beşiktaş, derbi sonrası Trabzonspor'a konuk olurken 3 puanı 2 golle aldı. 10 haftalık yenilmezlik serisi yaşayan Gençlerbirliği'ni ağırladı.

        • 14

          Siyah-beyazlılar, bu maçtan da tek gollü galibiyetle ayrılmayı başardı ve Başakşehir deplasmanı öncesinde Bayern Münih karşısında rotasyon yaptı.

        • 15

          Şenol Güneş ve öğrencileri, Başakşehir karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrılırken oynadığı futbolla taraftarlarını üzdü. 10 haftalık bu süreçte 6 galibiyet alabilen Beşiktaş, 19 gol atarken kalesinde 9 gol gördü. Kara Kartal, 10 haftada 20 puan topladı.

        • 16

          Fenerbahçe, Fatih Terim sonrasında 10 haftada 14 puan kaybederken Başakşehir ve Beşiktaş, 10'ar puan kaybetti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa