Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Polis, otelde temizlikçi kadına cinsel saldırıda bulunmak ve oral sekse zorlamak suçlamasıyla gözaltına alınan IMF Başkanı Strauss-Kahn’ın odasında kanlı çarşaf buldu.

ABD’nin New York kentindeki lüks bir otel odasında kat temizlikçisi bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn’ın başı iyice dertte. Polisin topladığı deliller ve yapılan testler, “kötü” şöhreti ile bilinen ve uyuşturucu kaçakçılarının, azılı katillerin yattığı Rikers Island Cezaevi’ne konulan Strauss-Kahn’ı oldukça zor gönlerin beklediğini gösteriyor.

Eski bankacı ve diplomat 62 yaşındaki IMFBaşkanı'na, cezaevinin bir kanadını ayırdığı, geceleri nefes almayı kesmesi olasılığına karşı tıbbi cihaz bulundurduğu ve Strauss-Kahn'ı kendisini öldürmediğinden emin olmak için 24 saat boyunca izlediği belirtildi.

Islah Dairesi'nin sözcüsüStephen Morello, Dominique Strauss-Kahn'ın yattığı kanatta 14 hücrenin bulunduğunu, normalde kızamık ve verem gibi hastalıklara yakalanan mahkumlar için ayrılan bu bölümde şu anda Strauss-Kahn'dan başka kimsenin kalmadığını söyledi.

Morello, tutuklu olduğu için cezaevi üniforması giymesi gerekmeyen Strauss-Kahn'a, kaldığı kanatta dolaşması için zaman zaman hücresinden ayrılmasına izin verileceğini, her gün bir saatliğine dışarı çıkabileceğini, bu durumda diğer mahkumlarla karşılaştırılmayacağını ve kendisine gardiyanların eşlik edeceğini sözlerine ekledi.

IMF Başkanı’nın, kefaletle serbest bırakılması talebi yargıç tarafından, savcıların “kaçabilir” demesi üzerine reddedilmişti.

DNA’SI BULUNDU

Polisin lüks Sofitel Oteli’nin 28. katındaki kral dairesinde yaptığı incelemede “kanlı bir çarşaf” bulduğu belirtildi. Ayrıca, 32 yaşındaki kat temizlikçisine yapılan testlerde, IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn’ın DNA’sına rastlandığı açıklandı.

KAÇARKEN DÜŞMÜŞ

Kat temizlikçisinin otel protokolüne uygun hareket ettiği, otelden ayrılan müşterilerin odayı terk etmesi gereken vakitten sonra odaya girmek için kapıyı üç kere ve güçlü bir şekilde seslenerek çaldığı belirtildi. İddiaya göre StraussKahn, önce temizlikçi kadına cinsel saldırıda bulundu, sonra da oral sekse zorladı. Kadın, kaçarken düşüp yaralandı ancak kurtulmayı başardı.

UÇAĞI DURDURDULAR

Bu arada önceki haberlerin aksine JFK Havalimanı görevlilerinin, IMF Başkanı Strauss-Kahn’ın Fransa’nın başkenti Paris’e gitmek için bindiği uçağı, pistte hareket etmeye başladıktan sonra durdurduğu ve Strauss-Kahn’ın görevlilere direndiği ifade edildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ