Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

        Diziler, yeni yıl itibariyle yeni bölümlerini yayınlamadı ve bu durum izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde senarist Gülse Birsel TRT1 hariç tüm kanalların aldığı bir ortak kararla Ocak ayında dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmayacağını duyurdu. Peki,diziler neden yok? Diziler ne zaman yayınlanacak?

        DİZİLER NEDEN YOK?

        Diziler 3 hafta boyunca yayınlanmayacağı iddiaları gerçek çıktı. Diziler normal şartlarda her sene başında bir haftalık araya girerken 2019 Ocak ayına gelindiğinde durum bu sefer biraz uzadı. Her sene başında bilindiği gibi reklam veren şirketler ile kanallar arasında yapılan anlaşmalar yenileniyor. Bu durum dizi yapımcılarını da etkiliyor ve haliyle bu anlaşma süresinde de yeni bölüm çekilmiyor.

        REKLAM

        Normal koşullarda bir hafta olan bu anlaşma ve duraklama süresi bu sene üç haftaya kadar çıkacak. Bunun sebebini ise Jet Sosyete dizisinin başarılı senaristi ve oyuncusuGülse BirselInstagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşmıştı...

        GÜLSE BİRSEL'DEN AÇIKLAMA

        Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız.23 Ocak Çarşambagününden itibaren yine her hafta beraberiz!

        DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Televizyon dizilerinin son bölümleri adeta birer sezon finali gibi sahnelerle bitmişti. Heyecanla beklenen yeni bölümler ise bu haftayıhesaba katmazsak iki hafta sonra başlayacak. Yani21 Ocakhaftasında diziler yeni bölümleri ile ekranlarda olacak... Özel televizyon kanallarını kapsayan bu durum,TRTdizilerini kapsamayacak.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa