Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Bolu'nun Milli Parklar sınırlarında olan Yenicepınar Köyü'nde gerçekleşen olayı cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen ve görüntüleri Haberturk.com Whatsapp İhbar Hattı'na gönderen Mehtap Ünal, köpeğin zincirlenerek, aç ve susuz bir şekilde ölüme terk edildiğini söyledi.

"LAĞIMIN HEMEN YANINDA KISACIK BİR İPLE KAZIĞA BAĞLI, AYAKLARI BİTKİNLİKTEN HAREKET EDEMİYOR VE GÖZÜNÜN KENARINDA KURTÇUKLAR VARDI. HAVLAYAMIYORDU, SADECE GÖZLERİMİN İÇİNE BAKIYORDU"

Köpeğin dişi olduğunu söyleyen Ünal, “Sevgililer Günü'nü kutlamak için Bolu Abant'ta gidiyorduk. Yanlış bir yola girdik. Yoldan geçerken bana çaresizce bakan bir köpek gördüm. O an durumu idrak edemedim için arabadan inmedim. Kalacağımız otele gittik. İçimde bir sıkıntı oluştu. Sabaha kadar uyuyamadım. Bir gün sonra yanıma mama ve su alarak o köyü tekrar bulmaya çalıştım. Arabadan inip köpeğe yaklaştığımda gözlerime inanamadım. Çukur gibi bir yerden akan lağımın hemen yanında, kıpırdamakta zorluk çekeceği kadar kısacık bir iple kazığa bağlandığını gördüm. Şiddetli bir lağım kokusu vardı, yerler balçık içerisindeydi. Biraz daha yaklaşşınca hayvanın ayaklarının bitkinlikten hareket etmediğini fark ettim. Gözünün kenarında da kurtçuklar vardı. Arka bacakları tamamen yara bere içerisindeydi. Havlayamıyordu sadece gözlerimin içine bakıyordu. Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Arabadan mamayı aldım. Poşeti görünce yalvarır gibi bakmaya başladı. Korkunç bir ağrı çöktü içime. Hiç nefes almadan bir torba mama yedi. Beş şişe şaşal su vardı arabada. Onu da getirdim. Hepsini içti. Gözlerime inanamadım o an” dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ