Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Babel'den Aboubakar açıklaması - Aboubakar Beşiktaş'ın Porto zaferini kutladı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 yenerken; maç sonrası Vincent Aboubakar'ın soyunma odasına gelmesi Portekiz'de eleştirilere neden olmuştu. Portekiz internet gazeteleri Aboubakar'ın kutlamalarda yer aldığı yönünde haberler yaparken, paylaşımı yapan Ryan Babel'den konuyla ilgili açıklama geldi.

        Hollandalı oyuncu konuyla ilgili instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

        "Bu gönderiyle Porto maçı sonrası oluşan bir yanlış anlamaya açıklık getirmek istiyorum.Arkadaşım \ kardeşim \ eski takım arkadaşım soyunma odasına eski takım arkadaşlarını ziyaret etmek ve selamlamak için geldi.Abou'yla geçen sezon takım arkadaşı olduktan sonra harika anılarımız oldu ve herkes Abou'yu gördüğü için çok mutluydu.

        REKLAM

        Ben de Abou'yu gördüğüm için kesinlikle mutlu oldum ve kişisel bir paylaşım yaptım.Onun gülmesi ve mutlu olmasının sebesi bizi tekrar gördüğü içindir. Aboubakar'ın Porto yenilgisini kutladığını düşünmek kesinlikle aptalca. Umarım bu her şeyi açıklamıştır."

        https://www.instagram.com/p/BZBv-X_l0HH/?taken-by=ryanbabel
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa