Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇUKUR’un İdris Baba’sı yani Ercan Kesal’ı, Yamaç’ı yani Aras Bulut İynemli’si, Vartolu’su yani Erkan Kolçak Köstendil’i yazıyoruz çiziyoruz. Ancak Perihan Savaş’ı es geçmemek gerek. Hele hele Rıza Kocaoğlu’nu, yani Aliço’yu unutmamalıyız. Muhteşem oynuyor. Hepsi iyi tamam ama ya yeni parlayan isimler. Bence Çukur’un parlayan isimleri var. Ben onlara “Çukur’un beşlisi” diyorum.

        1- Sena, yani Dilan Çiçek Deniz. Sevdik, kabullendik. Böylesine güzel bir kadroda hiç sırıtmadı, aksine cuk oturdu.

        2- Celasun, yani Kubilay Aka. Çukur’un yükselen yıldızlarından. Kendini geliştirirse dizilerin aranılan ismi olur.

        3- Meke, yani Aytaç Uşun. Ah Meke, sen nasıl bir adamsın? Her doğru adama gerekli birisin. “Çukur”da olmazsa olmazlardansın.

        4- Kemal, yani Uğur Yıldıran. “İçerde”nin komiseri nasıl da ters köşe yapıyor, nasıl da bizi “Çukur”a çekiyor. Sahnelerini beklemiyor değilim.

        5- Akşın, yani İlayda Alişan. Geleceğin yıldızlarından. Kubilay Keskin’de gördüğüm şeyi görüyor ve kendini geliştirirse geleceğinin çok parlak olduğunu düşünüyorum. Yani bu yola çok emek verirse.

        ***********

        ÇITAYI YÜKSEK TUTAN KADINLAR

        AJDA Pekkan, Nebahat Çehre, Billur Kalkavan, Yonca Evcimik, Ayşegül Aldinç’i yıllardır konuşuyoruz. Bu kadınlar çıtayı sürekli yüksek tutuyorlar. Kilo alıp kendilerini bırakmıyor. Kilo alsalar da evlerine kapanıp kendilerini iyi hissedene kadar kimselere görünmüyorlar. Önceki gün Deniz Akkaya’nın, “Özellikle bu işi yapıp kilo alan kadına saygı göstermiyorum” dediğini yazmıştım. Peki kadının kilo alıp kendini bırakmaya hakkı yok mu?

        Ben Deniz kadar acımasız değilim, ama görsel bir iş yapıyorsa çok fazla kendini bırakmaya hakkı olduğunu da düşünmüyorum.

        Çünkü kendini tekrar toparlamanın öyle çok, acısız çareleri var ki. Yeter ki iste. Yeter ki tembel olma, hayata küsme, kendini bırakma. Çünkü kendini bırakmak, insanın kendine yapacağı en büyük eziyet bence. Ayrıca illa bu işi yapmana da gerek yok. Sağlıklı ve bakımlı olmak, insanın kendine yapacağı en büyük saygı ve sevginin göstergesidir.

        ***********

        EBRU VE ÇAĞLA’NIN GELİNLERİ OLMAK

        YENİ nesil çıtayı yükselten kadınlardan Çağla Şıkel ve Ebru Şallı’nın gelinleri olduğunu düşünsenize. Evet biz hep Ajda Pekkan’ları, Nebahat Çehre’leri konuşuyoruz, ama Ebru Şallı ile Çağla Şıkel’in iki erkek çocukları var. Düşünsenize bu çocuklar, annelerini bir gün göbekli, salmış, kilo almış görmediler. Hep koşturan, zıplayan, atlayan, pilates yapan, spor yapan, sağlıklı beslenen anneler görüyorlar. Peki bu çocuklar, kendine bakmayan, dikkat etmeyen, hadi kiloyu geçtim sağlıklı beslenmeyen bir kadınla evlenebilirler mi? Pek zannetmiyorum.

        Zira Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe de öyle kendine bakmayan, sağlıksız beslenen bir erkekle evlenebilir mi? O yüzden hayat tamamen sağlık üzerine kurulu. Sosyal medyada da sağlıklı beslenme sayfaları herkesten çok “like” alıyor, dikkat ediyorum da.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar