Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Esin Övet Meğer bu kimin "Ünlü"sü olduğu belli olmayan tiplerden ne çok şikayetçi varmış!!!

        Dün yazdığım "Bu insanlar kimdir, nedir, necilerdir!!!" yazımdan sonra şöyle mesajlar aldım.

        -Ah Esin Hanım size bir anlatsak bizim restorana gelip, "Ben ünlüyüm bak bilmem nerede haberlerim çıkıyor. Sizi rezil ederim" diye edepsizlik yapanları.

        -Ünlü olduklarını birbirine anlatıp restoranlarda, mekanlarda çıyak çıyak bağıra çağıra konuşan tipleri bir görseniz.

        -Kimisi zengin sevgili buluyor bir de "Ben ünlüyüm" diye hava basıyor millete.

        -Geçen biri geldi iki pizza siparişi verdi paket. Aldı gidiyor. Garson peşinden koştu, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun. Ben ünlüyüm seni rezil ederim her yerde" diye arabaya bindi bastı gitti.

        -Maalesef gazetelerde üç-beş haberi çıkınca daha da havaya giriyor bazıları Esin Hanım. Bunlara siz izin vermeyin bari...

        Diye uzayıp giden ciddi bir mesaj var gerek sosyal medyadan, gerek mail yoluyla...

        Bakın bu işe emek vermiş, gecesini gündüzüne katmış ve bu uğurda bedel ödeyen, şarkıcı, oyuncu, gazeteci, işletmeci, mekan sahibi her neyse kim varsa sonsuz arkasında ve destekçisiyim.

        Ancak kılını kıpırdatmadan, ter bile dökmeden, saçma bir şeyler yapıp, üç-beş kişi sevdi diye bir şeylerden var olma çabasında kimseye saygım yok. Onlara "Ünlü" ibaretini katana da saygım yok. Çünkü maalesef sokaklar kendini bilmezlerle doldu taştı.

        "Sen bana baksana sen ben ünlüyüm" diyen tiplere denk geliyorum bazı yerlerde. Pardon da gerçekten neyin "Ünlü"Sü... Bence artık birilerinin ciddi şekilde bu kişilere haddini bildirmesi gerekiyor.

        Böyle hadlerini bilmeyince Dilan Polat gibi memleketin savcısını arayıp hadsizlik yapacak duruma geliyorlar. O derece kendilerini kaybedip şuursizlaşıyorlar.

        Malum ün-şöhret ateşten gömlek...