Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZ, güneş, kum zamanı geçti, şimdi İstanbul’da trafikte boğuşma, etkinlik, parti, sergi, davet zamanı. Hazır mısınız? Ben çok hazırım. Eylülde birbiri ardına başlıyor. Tabii ki Tarkan konserlerinin ikincisiyle start alıyor ama bu ay en çok sanat-moda zamanı.

        - 12 Eylül’de başlıyor moda günleri. Mercedes- Benz Fashion Week İstanbul’la tam bir moda haftası olacak pazartesi sonrası. En son İstiklal Caddesi üzerinde, Grand Pera’da yapılan moda haftası yeniden Zorlu PSM’ye döndü, pek güzel oldu. Hatta lokum oldu. Çünkü Grand Pera moda haftası için uygun bir yer değildi. Benim gönlüm her zaman moda haftasının Beyoğlu’nda yapılmasından yana ama uygunluk olarak zor oluyor. O yüzden Zorlu şimdilik, uygun yer bulunana kadar gayet iyi.

        Podyum, Mert Erkan defilesiyle açılacak. Raşit Bağzıbağlı’yla devam edip Özgür Masur’la kapanacak. İkinci günün en önemlisi Mehtap Elaidi olacak. Üçüncü gün çok yoğun. Ama Arzu Kaprol ve Atıl Kutoğlu en dikkat çekicileri olur. Ve son gün Zeynep Tosun ve Özlem Süer defileleri kaçmaz. Hadi o zaman, 15’ine kadar moda konuşmaya var mısınız?

        - 14 Eylül’de Contemporary İstanbul zamanı, ‘Art. Stories. İstanbul’ başlığıyla sanatseverleri bekliyor. Sanattan anlamayan ama “Gitmem lazım, görünmem lazım, hatta birkaç Instagram hikâyesi eklemem lazım. Olmazsa olmaz. 2 döner çıkarım” diyenlerin de günü anlayacağınız.

        - 16 Eylül’de, 15. İstanbul Bienali başlıyor. Teması ‘İyi Bir Komşu’. Tam da son yıllarda dertlendiğimiz konunun yanıtı aranacak. “İyi bir komşu nasıl olur?” sorusunun yanıtını bulup öyle gidin derim ben. “Siz apartman komşunuzu tanıyor musunuz?”, bence önce buna yanıt bulup öyle gitmek gerek.

        ************

        Pablo’suz ‘Narcos’, Pena ile işi kurtarıyor

        SADECE ülkemizde değil dünyada ‘Narcos’ çılgınlığı had safhada. Kaç kez uçakta, yolda yürürken, bir bankta, bahçede, elindeki küçük telefonuyla, bilgisayarında ‘Narcos’ izlerken insanlara denk geldim. Evet ben de tam bir ‘Narcos’ fanıyım. Pablo’suz ‘Narcos’a karşıydım ama polis memuru Pena ile iş kurtarılıyor. Ki zaten ilk 2 bölümde Pena çaktırmadan herkesten rol çalıyordu. Pablo sonrası en önemli kişiydi. Peki üçüncü bölümde ne mi oluyor?

        - Pablo’suz ‘Narcos’ tuzsuz yemeğe benziyor.

        - Pena olmasa dikkatiniz dağılabiliyor.

        - Yeni liderler Pablo’nun tırnağı bile olamaz.

        - Bu sezon daha az kan, vahşet var.

        - Pablo zamanı artık vahşet son noktaya gelmişti.

        - Yeni liderler Pablo gibi olmamak için mevzuyu gevşek tutup yakayı çabuk ele veriyorlar.

        Sonuç: Evet dizi sizi sarıyor ama yine de gözler Pablo’yu arıyor. Pena ise dizinin yıldızı.

        ************

        Aileler karışınca

        EVLİLİK hazırlıkları yapıyorlardı, son dakika ayrılık haberi geldi Alişan ve Eda Erol’dan. Aslında pek güzel yakışmışlardı. Aileler denkti. Tamamdı bu sefer, olmuştu. Olacaktı ama olmadı işte son dakika yine bir şey oldu, yüzükler atıldı. Nişan bozuldu. Oysa ki Cumhurbaşkanı’na bile söz vermişti Alişan. Hatta süre bile verilmişti. Zorladı, ittirdi filan ama evlilik bu; şakaya gelmez. Alişan açıklamasını yaptı, çekildi köşeye. Eda da “Tamam bitti” deyip çekildi köşeye ama Alişan’ın babası bir “Artist” dedi, yine fitili ateşledi. Ne gerek varsa. Neden anne ve babalar araya girer böyle durumda? Şimdi ayıkla pirincin taşını.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar