Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DAHA önce de birçok kez köşemde yazdığım gibi başta İstanbul olmak üzere gece hayatında son 2-3 yıldır inanılmaz bir canlı müzik furyası var. “Yabancı şarkılar eşliğinde daha çok eğleniyorum” diyenler bile bir noktadan sonra kendi dilindeki Türkçe şarkılara bağıra çağıra eşlik etmekten keyif alıyor. Sonuç Türk insanı ne olursa olsun sözlerini bildiği, içinden geldiği gibi haykırarak şarkı söyleyebildiği canlı müzik yapan mekânlardan zevk alıyor.

        Yeni yılı da bu coşkuyla karşılamak istemeleri çok normal. Furya böyle olunca Yılbaşı akşamı canlı müzik yapan mekânların sayısı da oldukça arttı. Ben de sizin için araştırıp en iyi yerleri kendimce buldum. Kıbrıs, Ankara, Antalya, İzmir ve İstanbul’a şöyle bir göz atalım kim nerede ne yapıyor… Sevdiğiniz, televizyonda gördüğünüz, hayran olduğunuz tüm sanatçıları canlı izleme fırsatı yakalayabileceğiniz bu yılbaşı akşamında onlarla göz teması kurup beraber şarkılara eşlik edip unutulmaz bir gece geçirmeye hazırlanın.

        SEÇ, BEĞEN, AL…

        Hem yurtdışı olsun hem vizesiz olsun hem de Türk insanın sıcaklığını arayanların ilk tercihi tabii ki Kıbrıs. Her sene olduğu gibi bu sene de yok yok. Ebru Gündeş, Deniz Seki, Candan Erçetin, Serdar Ortaç ve Tarkan yavru vatanda.

        Başkentimiz Ankara’da 2018 yılını evde geçirmek istemeyenler ve canlı müzik dinlemek isteyenler için gidilebilecek mekânlar arasında Winner İncecik’te Şevval Sam, Swiss Hotel Ankara’da ise İlhan Şeşen sahne alıyor.

        Yeni yılı bana göre Akdeniz’in en güzel yerlerinden olan Antalya’da kutlamak isteyenler ise Titanic Deluxe Belek’te sahne alacak İskender Paydaş’ı tercih edebilirler. İzmirliler ise yeni yılda Kaya İzmir Thermal Hotel’de sahne alacak Berkay ile coşmaya hazırlanıyor. Palm Wings Ephesus Resort ise bu yılbaşına Fettah Can ile merhaba diyor.

        Sıra geldi İstanbul’da yılbaşı için gidilebilecek en güzel mekânlara. Bir yılı daha geri bırakırken özellikle tek bir mekânda hem yemek yiyip hem de eğlenmek en mantıklısı. İstanbul’da iyi olsun kötü olsun fark etmezsizin her köşe başında bir canlı müzik yapılıyor. Yılbaşında kaliteli eğlenceli ve iyi müzik dinlemek isteyenler için benim vermek istediğim birkaç öneri var. Lezzetli yemek ile canlı müziği bir araya getiren ‘People’da yılbaşı akşamı Zeynep Bastik, CVK Park Bosphorus Hotel’de Selami Şahin, Günay’da ise Kenan Doğulu eşliğinde yılbaşını karşılayabilirsiniz.

        Bir seneyi daha sonlandırırken sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı, tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini, güzel ülkemizde her şeyin huzurlu olduğu müziğin o güzel ritminin hep hayatınızda olacağı muhteşem bir yıl dilerim.

        Herkese MUTLU YILLAR!

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar