Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON günlerde, art arda düzenlenen yılbaşı partilerine gittim. Hemen hepsi çok güzeldi. Sırayla şöyle bir göz atmaya ne dersiniz?

        Geçtiğimiz hafta People’da In Style Dergisi’nin yeni yıl partisi vardı. Şimdiye kadar dergiye kapak olmuş ne kadar oyuncu varsa hepsi oradaydı. Hepsi adeta şıklık yarışına girmişti. Yalnız şuna dikkat ettim; yeni nesil oyuncular hem çok güzel hem de çok gençler. Bir ortak özellikleri de hepsinin sosyal medyada milyonlarca takipçisinin olması...

        GENÇ YILDIZLAR GİYİNMEYİ BİLMİYOR

        Çoğu dizilerde başrol oynayan genç oyuncular çok şıktı ama bazıları bence giyinmeyi bilmiyor. Oysa hepsi çok ünlü modacılarla çalışıyor. Sanırım kendilerine yakıştıracak kıyafet bulmakta zorlanıyorlar. Ya da farklı görünüp dikkat çekmek uğruna ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Kız çok güzel ama kıyafeti berbat! İsim vermek istemiyorum ama bu genç oyuncumuz bir önceki davette çok şıktı.

        Kızlar, farklı olmak için abuk sabuk giyinmenize gerek yok. Siz tişört giyip gelseniz de çok güzel ve hoş görünürsünüz. Benden söylemesi, dikkat edin.

        *************

        ZORLU’NUN PARLAYAN YILDIZI

        PARTİDEN partiye koşarken arada soluk vermek gerekiyor. Bir parti çıkışı Zorlu Center’daki Parle’ye gittim. Parle çok güzel iş yapıyor. Tabii ki bu bir tesadüf değil. Rasim Özkanca, Doğuş Grubu’yla ortak olmadan önce burayı açmıştı. Kendi ekibi işin başında ve hepsi işini severek yapıyor.

        Ekip, mekân kendilerinin gibi çalışıyor ve o yüzden de başarı geliyor. Hep söylüyorum; mekânı kendi mekânı gibi hissetmeyen personel patronu batırır. İyi bir personel olmazsa grup mekânlarının işi çok zor. Açıldığı günden beri Parle’nin başında olan Bülent kardeşim sayesinde mekân çok iyi iş yapıyor.

        *************

        BÜYÜK USTAYA BÜYÜK VEFASIZLIK

        GEÇTİĞİMİZ hafta ‘unutulmayan şarkılar’ı yazmıştım. Bu şarkıların sözlerini yazan söz yazarları var. Tam bunları yazarken hemşerim olan, çok sevdiğim Ali Tekintüre vefat etti. Hemen yazdığı birkaç şarkıyı hatırlatmak isterim ki ne kadar değerli bir söz yazarıymış anlayın. Sessiz sedasız aramızdan ayrılan Ali Tekintüre’nin sözlerini yazdığı ‘Hangimiz Sevmedik’, ‘Güldür Yüzümü’, ‘Senden Vazgeçemem’ şarkıları Müslüm Gürses’in en sevilen şarkılarıydı. Şarkıların bu kadar çok sevilmesinin nedeni bestesi kadar Tekintüre’nin yazdığı sözlerdi...

        Gülden Karaböcek’in en güzel şarkısı ‘Dilek Taşı’nın, İbrahim Tatlıses’in ‘Hepsi Geçer’, ‘Aldana Aldana’, ‘Seni Yakacaklar’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Canım Dediklerim’ şarkılarının sözlerini de Tekintüre yazmıştı. Ayrıca ‘Tanrım Beni Baştan Yarat’, ‘Duyar mısın Feryadımı’, ‘Aldanma Çocuksu Mahzun Yüzüne’, ‘Sürünüyorum’, ‘Baharı Bekleyen Kumrular Gibi’, ‘Tiryaki’ gibi birçok sevilen şarkının sözleri de yine ona aitti. Bu şarkıları bilmeyen var mı? Çocukluğumuz, gençliğimiz Ali Tekintüre şarkılarıyla geçti.

        Ama bu kadar değerli bir söz yazarının öldüğünü, sosyal medya paylaşımlarından öğrendik. Büyük usta, diğer ustalar gibi sessiz sedasız aramızdan ayrıldı. Çok üzüldük ama cenazesine gitmek yerine sosyal medyadan paylaşmakla yetindik. Oysa böyle büyük bir ismin cenazesine binlerce kişinin katılması gerekmez miydi? Allah rahmet eylesin büyük usta, seni hiç unutmayacağız.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar