Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Son kum yarışını ölçü almadığım ve çim pistte daha iyi koşmasını beklediğim BLUE SUN (4) favorim. Yine çim pisti bulan koşu gördükçe daha iyi koşmakta olan SİYANE (12) koşuda söz sahibi olacaktır. Bu iki safkandan sonra BOUNTY LADY (5), ELAROYAL (7) ve ANAMUR (2) sırasıyla yazılmalı.

        2.AYAK: 1400 metre kumda 1.28.58 ile birinci olurken Tevez’i geçen HAWK ATTACK (4) güzel formuyla yine kazanabilir. Bu koşuda 2’nci olan TEVEZ (6) bu kez rövanşı almak isteyecek. Üst üste kazanan PASİFİKA(1) hata affetmez.

        3.AYAK: Son koşularında pist ayrımı yapmadan etkili yarışlar çıkaran VINCITORE (12) bu rakiplerini geride bırakarak maidene veda edecek güçtedir. Ahmet Çelik ile tek yazılmalıdır.

        4.AYAK: Çok iyi bir form yakalayan ve son koşularını üst üste kazanma başarısı gösteren TORUK MACTO (5) birinciliklerine bir yenisini ekleyecek güçte olup, kuponlar için bir tek alternatifidir. Son koşusunu kazanan FULL TIME TRAGEDY (1) daha önce geçildiği rakibinden bu kez rövanşı almak isteyecektir. Form durumunu beğendiğim KENTUCKIAN (4) koşuda bir sürprize imza atabilir, dikkat edilmelidir.

        5.AYAK: Yeterli form durumlarıyla göz dolduran LİDER (1) ile DOĞANCIK (9) bu mücadelede rakiplerine göre bir adım ön plana çıkıyorlar. Ancak sürprize açık bu koşuda NECATİ DAYI (6), GÜLHABER (5), TUGAYCAN (2) ve SEYMENAĞA (14) koşuya ortak olabilecek isimlerdir. İyi durumdaki AKREP (3) sürprizde değerlendirilmelidir.

        6.AYAK: Denk güçte safkanların bir araya geldiği bu zorlu koşuda da birinciliğin CAPTAIN KING (6) ile YENER KAZIM (2) arasında geçmesini öncelikli olarak beklemekteyim. MAYAN (10), AYHAN AĞA (3) ve SOHRAK (8) daha geniş kuponlarda yer alması gereken isimlerdir. Koşunun sürprizini ise kalite safkan LAST STORY (1)’den bekliyorum. Bol şanslar...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar