Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Denk güçte safkanların bir araya geldiği bu zorlu mücadele PEKKAN (1) ve PERSENER (3) her ne kadar ön plana çıksalarsa, her safkanın kazanma şansı bulunduğu için ve programda uygun olduğundan bu koşunun ''hepsi''denilerek kapatılmasından yanayım.

        2.AYAK: Form durumlarını ve son koşularını beğendiğim NASRULLAH BEY (5) ile SNOOZY TIMES (4) arasındaki birincilik mücadelesinin fotoda bitmesini bekliyorum. Küçük kuponlar için bu iki safkan birlikte değerlendirilmelidir. Son koşusunu ölçü almadığım PERFECT STRIKE (2) koşuda bir sürprize imza atabilir.

        3.AYAK: Ara verdikten sonra gördüğü ilk koşuda 3'ncü olan ve formunu önemli ölçüde geliştirdiği gözlenen LADY LIZ (2) uyumlu jokeyi Fuat Çakar ve 2.01.07 gibi rakiplerinden daha iyi derecesiyle rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Gurubun üzerindeki kalitesi de göz önüne alındığında rahatlıkla tek yazılabilir.

        4.AYAK: Yarış hayatına 1200 metrede 1.13.96 gibi iyi bir dereceyle kazanma başarısı gösteren ve gelecek vadeden bir tay olacağı izlenimi veren MASSAI MAKA (2) koşunun favorisi olup küçük kuponlara tek bile yazılabilir. Yine güzel bir yarış performansına sahip olan OIL MEN (3) favorinin yanına at yazmak isteyenlere önereceğim isimdir.

        5.AYAK: Son koşusunu kazanan TURABİ (4) ile istikrarlı koşularıyla göz dolduran PINARGÖL (7) rakiplerine göre bir adım ön plana çıkıyorlar. Kalite safkanlar YÜREKKAYA (5) ve KARABEDİR (1) ile üst üste kazanan KARTACA (2) bu safkanlardan sonra kuponlara yazılabilir.

        6.AYAK: Günün en zor koşusu. Start aldığı 3 koşuda da tabelada yer bulan AYTUNGA (4) koşunun favorisidir. Bu safkanın beklenen yarışını ortaya koyamaması halinde çok safkanın kazanma şansı olacağından FISHERMAN WHARF (6), SABIR OĞLUM (8), ÇETO BAŞKAN (5) ve BEYAZ YÜZ (9) öncelikle devreye girecek isimlerdir. AKTAŞ (2), ARASIN (3), LIKE A STAR (7) ve AĞADAYI (1) kazanırlarsa altılı ganyanı cazip ikramiyelere taşıyacağı için bu koşu da kapatılabilir. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar