Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Uzun mesafedeki son koşusunda etkili bir yarış çıkararak kazanan BULUT REİS (1) yine kazanmaya yakın olup, favorim. Son 2'nciliğinde favoriye boyun farkıyla geçilen KANDEMİR (4) bu kez rakibinden rövanşı almak isteyecektir. KAYRAHAN (5), DARBE (3) ve SARUS (8) kuponu tamamlayan safkanlardır.

        2.AYAK: Üst üste 2'ncilikleriyle gurubun en formda isimlerinden biri olan YEGANE (13) maidene veda etmeye hazırlanıyor. Son 2'nciliği ile formunda önemli gelişmeler olan SOYLU GÜZEL (10) favorinin en ufak hatasını affetmez. Yarış gördükçe daha iyi koşmasını beklediğim GOLDEN STEP (3), FRIENDS (1) ve GÖKÇE GELİN (4) sağlam kuponlarda bulunmalı. Koşunun sürprizi ise STELLA NERA (11).

        3.AYAK: Uzun mesafedeki son koşularını üst üste kazanma başarısı gösteren YUNUS EFE (1) bir kez daha fotoyu önde geçecektir. Sadık Kurt ile kuponlara tek yazılmalıdır.

        4.AYAK: Yeterli form durumu ve koşu performansıyla SİYAH BULUT (4) rakiplerine göre daha şanslıdır. Son 2'nciliğinde beğenilen KIRMANŞAH (3) ve iyi durumuyla KADERCAN (6) koşuya ortak olmak isteyeceklerdir.

        5.AYAK: Son koşularında hep tabelada yer bulan ROYAL PRIDE (12) favorim olup, kuponlar için bir tek adayıdır. Maiden bir koşu olması nedeniyle at yazmak isteyenlere yarış hayatına 2'ncilikle başlayan MELIA (9)'yı öncelikle önermek isterim. VICTORIUM (13) ve DREAM OF INFINITY (4) cazip altılı için kuponlara eklenebilir.

        6.AYAK: Form durumu beğenilen ve bu koşuya özenle hazırlanan MISS DENNIS (4) koşunun favorisidir. Son 3'ncülüğü ile formunu geliştiren KINGDOM (10) ve son koşusunu ölçü almadığım GOLDEN BIRD (8) favorinin ciddi rakipleridir. DOCTOR (6) ve DJINGEL BELL (7) sürprizde değerlendirilmelidir. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar