Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Son koşusunu kazanarak maidene veda eden ve form durumu çok iyi olan KAFKAS KAPLANI (2) koşunun favorisidir. Yeterli form durumları ve son koşu performanslarıyla MANSURA (3), HAYEL (8) ve ALLORA (1) favori ile birlikte kuponlarda mutlaka bulunmalıdır. Koşunun sürprizi ARSEBÜK (5)'ten gelebilir.

        2.AYAK: Son yarışlarında 2'ncilik elde eden iki safkan GÖLCÜKLÜ (4) ve ŞENGÜLCAN (13) ile son koşusunu ölçü almadığım RÜÇHANTAY (9) rakiplerine göre birincilik şansı daha fazla olan isimlerdir. Ancak bu zorlu mücadelede İZDEMİRKIR (6), PARGAR (6) ve DİVANABEHLÜL (2) kazanırlarsa sürpriz sayılmamalıdır.

        3.AYAK: Son koşusunu kazanan ve iyi durumunu koruyan POLATIM (9) ağır kilosuna rağmen aprantisi Burhan Yeşilbudak ile kazanmaya yakın görünüyor. Ancak bu grupta formda safkanların da bulunduğu dikkate alındığında LYRA (8), MEMOŞ TUMBUL (11), ROJHAT (10) ve NİHATAĞA (7) sağlam kuponlarda bulunması gereken isimlerdir.

        4.AYAK: Çok iyi bir form yakalayan ve ağır kilosuna rağmen son koşusunu kazanma başarısı gösteren BYE CANIM (6) özenle hazırlandığı bu koşuda da birinciliğe çok yakındır. Safkan küçük kuponların tek tercihi olabilir. İyi durumlarıyla ABHAZYA (8), SHRUUQ (11) ve GÖKKUŞAĞI (5) favorinin yanına at yazmak isteyenlere önereceğim isimlerdir.

        5.AYAK: Kazandığı koşu sonrası sert rakipleri yanında verdiği mücadelede tabelanın hemen dışında 5'ncilik elde eden DİLŞARBEY (8) usta jokeyi Erhan Yavuz ile kuponlara ilk sıradan işaretlenmelidir. Form durumu ve son koşuları beğenilen PALAZBEYİ (4), FRANKIE (10), TEKBEY (11) ve ALFA (1) kuponların olmazsa olmaz atlarıdır. Her geçen gün ileriye taşıdığı formuyla BEY OĞLUM (2) koşunun sürprizidir.

        6.AYAK: Mükemmel bir form yakalayan ve üst üste kazanan HAFSA (2) yine çok iyi hazırlıklarla gireceği koşuda bu rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Süratli safkan başarılı jokeyi Necmi Altın ile yine çıktığı gibi bitireceği bu koşuda kuponlara tek yazılmalıdır. Bol şanslar dilerim

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar