Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Özellikle çim pistte etkili yarışlar çıkaran KARACAGELİNİ (1) ağır kilosuna rağmen koruduğu formuyla etkili bir yarış çıkaracaktır. Form durumunu ve son koşularını beğendiğim PEMBEGÜLÜM (2), ağır çim pistte kazanan ve formunu sürdüren ALYETİŞ (6) ile ara verdikten sonra koşu gören ve açıklarını gideren TENDÜ (9) koşuda söz sahibi isimlerdir. KATTARA (3) ve SILANUR (8) sağlam kuponlarda yer almalıdır.

        2.AYAK: 1400 metre çim pistte hayatının ilk koşusunda pistin ıslak olmasına rağmen tabelada yer bulan BLACK AND WHITE (2) bu kez daha iyi koşacak olup koşunun favorisidir. Her yarışında formunu geliştirdiği gözlenen MOUNTAINS (5) favorinin ciddi rakibidir. İstikrarlı koşularıyla FEDERAL (3), KISS STORM (10) ve PERFECT DREAM (6) daha geniş kuponlarda sırasıyla değerlendirilmelidir.

        3.AYAK: Koşu çim pistte gerçekleştiği takdirde son koşusunu ölçü almadığım AFFAN (1) kazanmaya çok yakındır. Yine çim pistin etkili ismi TOZAN (8) özenle hazırlandığı bu koşuda favoriye zor anlar yaşatacaktır. Form durumu çok iyi olan TEKSEN (7) ve son 4'ncülüğü beğenilen RAST (5) kuponların sigortası olacaklardır.

        4.AYAK: Uzun mesafede etkisiz kaldığı koşu dikkate alınmadığı takdirde özellikle orta mesafeli kum pist yarışlarında çok iyi bir yarış performansına sahip olan BABA ALTAR (1) koşunun favorisidir. Kuponlara tek yazılmalıdır.

        5.AYAK: Gurubun en tecrübeli ismi ŞEMSENUR (9) performansıyla rakiplerine göre ön plana çıkıyor. Safkanın bugün maidene veda etmesini bekliyorum. Bu safkanı kuponlarına tek yazamayanlara tabelada yer bulduğu son koşularıyla GALONIKA (8) önereceğim isimdir.

        6.AYAK: Son 3'ncülüğü ile formunu geliştirdiği gözlenen DESERT EAGLE (3), son koşusunu ölçü almadığım TİMAF (4), beğenilen formuyla BÜRÜCEK (7) ile sevdiği mesafede PEARL HARBOR (12) rakiplerine göre koşuda daha çok şanslı isimlerdir. İSLİMHAN (10), UNFORGIVEN (6), SAO PAULO (8) ve SEFANUR (5) altılı ganyanı cazip ikramiyelere taşıyacak sürpriz safkanlardır. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar