Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Türk Hava Yolları, dünyaca ünlü oyuncu Morgan Freeman ile Miami’de buluşmayı planlıyordu, duyurularda bu şekilde yapılmıştı, ama Freeman hava muhalefeti gerekçe gösterip gelmedi. Ayrıca Freeman, THY’nin ilkini kısa süre önce New York’ta yaptığı Türkiye’yi tanıtma etkinliğine de katılmamıştı.

Gecenin önemli unsuru olacağı Miami medyasına da duyurulmasına rağmen Freeman, reklam yüzü olduğu THY’nin ABD’deki ikinci tanıtım gecesine de katılmamış oldu. Büyük ihtimalle THY-Freeman işbirliğinin detayları böyle bir tabloya neden oluyor. Ayrıca THY’nin Miami’deki gala yemeğini verdiği The Deck at Island Gardens da amaca uygun bir yer değildi. Zira kokteyl alanı olmayan, masaların büyük çoğunluğu sahneyi görmeyen mekan bir Türk’ün sahip olduğu iyi bir restoran olabilir, ama THY gibi küresel bir markanın organizasyonuna ev sahipliği yapacak imkanları yoktu. Morgan Freeman’ın katılmamasında mekanın de etkisine de bakmak gerekir.

THY’nin tanıtım gecesine katılmayan Freeman, son olarak Katar’da düzenlenen ve Katar Havayollarının organizasyonu önemli bir parçası olduğu FIFA 2022 Dünya Kupası’nın açılış törenine katılımıyla dikkat çekmişti.

Miami Art Basel günlerinde THY

THY’nin Türkiye’yi tanıtmak için yaptığı etkinlik, Miami’de son yıllarda dikkat çeken Art Basel sanat fuarına denk getirilmiş. Böyle bir organizasyon ile aynı tarihlerde yapılacak etkinlikle daha geniş bir kitleye ulaşmak amaçlanmış. Ne derece faydalı oldu bilemiyorum. Zira Miami’de gündem Art Basel sanat günleri hareketliliğiyle doluydu.

THY’nin gala yemeğine ABD Büyükelçisi Murat Mercan, Türkiye ve Amerika’dan sanat, kültür ve iş dünyasından isimler ile yöneticiler katıldı. Morgan Freeman gelmedi, ama Türk oyuncular Kerem Bürsin, Cansu Dere, Melis Sezen ve Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy hazır bulundu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar