Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Süper Lig sezonu ne zaman başlıyor? 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu hangi gün başlıyor? - Futbol Haberleri

        Dünya kupasının oynanması sebebi ile diğer yıllara göre bu sene transfer hareketliliği açısından daha kısır geçiyor. Yeni başkanı ile lige başlayaack olan Fenerbahçe, uzun süre ardından şampiyonlar ligine katılan Galatasaray ve Şampiyon olmak isteyen Beşiktaş. Lige yine İstanbul takımları damga vuracak gibi görünüyor. Peki yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte Süper ligin başlama tarihi...

        LEFTER KÜÇÜKANDONYADİS SEZONI BAŞLAMA TARİHİ...

        Süper Ligin ilk haftasının, Süper Kupa karşılaşmasının oynanmasının ardından başlaması bekleniyor. Bu bilgiler dahilinde Süper Lig'in, 5 Ağustos Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa mücadelesinin ardından ilk karşılaşmalar, 10-13 Ağustos arasında gerçekleştirilecek.

        REKLAM

        KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

        2018-2019 Sezonu Spor Toto Süper Lig fikstür çekimi 9 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak fikstür çekimine TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katılacak.

        Spor Toto 1. Lig fikstür çekimi ise 10 Temmuz Salı günü saat 15.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek.

        TFF 2. ve 3. Lig'de fikstür çekimi, 17 Temmuz Salı günü saat 15.30'da yine TFF'nin Riva'daki merkezinde yapılacak.

        Haberi Hazırlayan: Haktan Demir
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa