Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Kortta sezonun 2. Grand Slam Tenis Turnuvası Roland Garros’da heyecan devam ediyor... Paris’teki dev organizasyonda eski günlerine dönüş mücadelesi veren dünya eski 1 numarası Novak Djokovic, 4. turda İspanyol raket Fernando Verdasco ile oynadı.

Karşılaşmadan 6-3, 6-4 ve 6-2’lik setlerle galip ayrılan Sırp tenisçi, çeyrek finale yükseldi. Nole bu turda David Goffin’i 4 sette yıkarak büyük sürpriz yapan Marco Cecchinato ile eşleşti.

ZVEREV İLK KEZ

2 numara Alexander Zverev, 4. turda Karen Khachanov karşısında zorlanmadı. Alman tenisçi, rus rakibini 4-6, 7-6, 2,6, 6-3, 6-3’lük setlerle geçerek kariyerinin ilk Grand Slam çeyrek finaline ulaştı. Zverev, bu turda daha önce set bile alamadığı Kei Nishikori’i 6-2, 6-0, 5-7, 6-4 ile deviren 7 numara Dominic Thiem ile karşılaşacak.

Tek kadınlarda ise Caroline Wozniacki’nin 4. turda Daria Kasatkina karşısında setlerde 1-0 geride olduğu maç, havanın kararması nedeniyle sarktı. Madison Keys ve Yulia Putintseva, rakiplerini geçip çeyrek finalde buluştu. Sloane Stephens de Anett Kontaveit’i 6-0 ve 6-2 ile eleyip turladı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ