Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Mermer ocağına gelen tilkiyi elleriyle besliyorlar

        Kent merkezine30 kilometre uzaklıktakiKaşköy kırsalında bulunanmermer ocağına 3 ay önce birtilkigeldi. Şantiyede çalışan işçiler aç olduğunu anladıkları hayvana yiyecekverdi.

        Karnını doyurduktan sonra gidentilkisonraki günlerde de düzenli olarak mermer ocağına gelmeye devam etti. Yaklaşık 3 aydır şantiyeye gelentilki, 30 kişinin çalıştığı mermer ocağında beslenmeye devam etti. Her gün gelentilki, kendisini elleriyle besleyen çalışanların maskotu haline geldi.

        Çalışanlar, 'Maco' adını verdikleritilkinin 3 aydır günde iki kez şantiyeye geldiğini ve karnını duyurduklarını bu durumdan mutlu olduklarını söyledi.

        REKLAM

        BİR TİLKİ DE DÜZCE ŞEHİR MERKEZİNDE

        Öte yandan Düzce'nin Aziziye Mahallesi'ndeki bir evin kümesine tilki girdi. Gürültüyü fark eden ev sakinleri kümese girince tilkiyle karşılaştı. Düzce Veteriner Müdürlüğü yetkilileri kümese girerek tilkiyi yakaladı. Bakımı yapılacak olan tilkinin doğal ortama salınacağı bildirildi.

        "SİNCAP, SANSAR GÖRDÜK AMA..."

        Merkezde bulunan Aziziye Mahallesi sakini Talha Çetin, 'Şimdiye kadar sincap, sansar, gelincik gördük ama tilkiyle ilk kez karşılaşıyoruz' diye konuştu. Veteriner müdürlüğü yetkilileri ise koronavirüs önlemleri kapsamında yabani hayvanların yiyecek bulmak üzere şehre inmiş olabileceğini belirtti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa