X

Günün gelişmelerini anlık takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Takipte Kalın

Türkiye'nin önde gelen kadın sitelerinden iVillage Türkiye'nin anketinde kadınlar, dizilerdeki en kötü karakteri seçti. 25 bin kişinin katıldığı ankete göre 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisindeki 'Caroline', en kötü karakter seçildi.

Alman oyuncu Wilma Elles'in canlandırdığı 'Caroline', yüzde 48.6 oyla birinci sırada yer aldı. 'Muhteşem Yüzyıl'daki oyunculuğu ile dikkatleri çeken Meryem Uzerli'nin canlandırdığı 'Hürrem' karakteri de Mahidevran Sultan'la olan düşmanlığından dolayı yüzde 13.1 oyla ikinci en sevilmeyen karakter oldu.

Öte yandan geçtiğimiz sezon biten 'Yaprak Dökümü'nde kadınların nefretini kazanan Deniz Çakır'ın canlandırdığı 'Ferhunde' karakteri hala unutulmadı ve en kötü karakterler sıralamasında yüzde 9.4 oyla üçüncü sırada yer aldı.

Ferhunde karakteri kadar sevilmeyen diğer karakter 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisindeki kötü yenge 'Mukaddes' oldu. Esra Dermancıoğlu'nun canlandırdığı 'Mukaddes' yüzde 9.4 ile en kötü karakter sıralamasında 4. sırada yer aldı. Cansu Dere'nin canlandırdığı 'Ezel' dizisinin 'Eyşan'ı yüzde 7.3 ile 5. sıraya yerleşti.

İŞTE EKRANLARIN EN KÖTÜ YÜZLERİ

Caroline / Wilma Elles (Öyle Bir Geçer Zaman ki) / yüzde 48.6

Hürrem / Meryem Uzerli (Muhteşem Yüzyıl) / yüzde 13.1

Ferhunde / Deniz Çakır (Yaprak Dökümü) / yüzde 9.4

Mukaddes / Esra Dermancıoğlu (Fatmagül?ün Suçu Ne) / yüzde 9.4

Eyşan / Cansu Dere (Ezel) / yüzde 7.3

Halide / Ebru Özkan (Hanımın Çiftliği) / yüzde 6.5

Ayşegül / Merve Boluğur (Küçük Sırlar) / yüzde 2.6

Hande / Ceyda Ateş (Adını Feriha Koydum) / yüzde 1.1

Zümrüt / Hatice Aslan (Lale Devri) / yüzde 0.8