Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Simone Inzaghi yönetimindeki Lazio, Marco Rose'nin çalıştırdığı Red Bull Salzburg'u konuk etti. Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi oldu.

UEFA AVRUPA LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... LAZIO - SALZBURG MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Boşnak futbolcu Senad Lulic, 8. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmada dakikalar 30'u gösterdiğinde gol bu kez konuk ekipten geldi. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Valon Berisha hata yapmadı ve skoru 1-1'e getirdi.

Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı.

Lazio, ilk yarı gibi ikinci 45 dakikaya da hızlı başladı. Luis Alberto'nun asistinde rakip fileleri havalandıran Marco Parolo 49. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmada 71. dakika oynanırken konuk ekip bir kez daha skoru eşitledi. Salzburg'da Takumi Minamino, Munas Dabbur'un asistini gole çevirdi ve skor 2-2'ye geldi.

Lazio bu golden sonra ataklarını yoğunlaştırdı. 74. dakikada oynanırken Sergej Milinkovic'in asistini Felipe Anderson gole çevirdi ve takımını öne geçirdi.

Bu golden 2 dakika sonra Lazio'da gol atan futbolcu ise Immobile oldu! Lucas Leiva'nın asistini değerlendiren İtalyan yıldız skoru 4-2'ye getirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Lazio maçı 4-2 kazanarak ikinci maç öncesinde 2 farklı avantajı elde etti.

Read more!
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ